Gradonačelnik Dukić primio predstavnike Hrvatske liječničke komore Gradonačelnik Dukić primio predstavnike Hrvatske liječničke komore
Gradonačelnik sa suradnicima primio je predstavnike Hrvatske liječničke komore- predsjednika dr. Trpimira Golužu, zamjenika dr. Antu Zvonimira Golema, dr. Ivu Lučića, te zadarske prerdstavnike... Gradonačelnik Dukić primio predstavnike Hrvatske liječničke komore

Gradonačelnik sa suradnicima primio je predstavnike Hrvatske liječničke komore- predsjednika dr. Trpimira Golužu, zamjenika dr. Antu Zvonimira Golema, dr. Ivu Lučića, te zadarske prerdstavnike komore, Dr. Petra Lozu i dr. Tomislava Dominisa.

Predstavili su mu dvije knjige izdane u organizaciji komore- Demografski atlas hrvatskog liječništva i Vukovarska bolnica- knjigu čiji je autor dr. Ivo Lučić i koju će predstaviti večeras na Zadarskom sveučilištu.

Predsjednik Hrvatske liječničke komore dr.Trpimir Goluža gradonačelniku Dukiću predstavio je projekt „Partnerstvo za zdravlje“, mjere za osnaživanje položaja liječnika u hrvatskom društvu, među kojima je i dio  poticajnih mjera stanogradnje koji ima za cilj zadržavanje liječnika u lokalnim sredinama.  Značaj projekta „Partnerstvo za zdravlje“ kojim Komora nastoji pridonijeti stvaranju poticajne radne sredine za liječnike na lokalnoj razini već je predstavljen i prepoznat u više hrvatskih gradova, a danas ga je podržao i gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić.

“Grad Zadar podupire sve mjere koje u konačnici imaju za rezultat bolju dostupnost i kvalitetniju zdravstvenu njegu za naše stanovnike. iz tog razloga želimo i da Komora podupre naše napore u uređenju onkološkog odjela i kupnje uređaja za zračenje, kako bi onkološki pacijenti u Zadru imali bolju skrb na lokalnoj razini.”– istaknuo je gradonačelnik.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.