GRADSKA GLAZBA ZADAR PUTUJE U ČEŠKU Sudjeluju na međunarodnom festivalu orkestara GRADSKA GLAZBA ZADAR PUTUJE U ČEŠKU Sudjeluju na međunarodnom festivalu orkestara
Gradska glazba Zadar u narednom razdoblju imat će brojne aktivnosti i nastupe. Prvi je već u petak, 29. travnja kada će sudjelovati na Smotri... GRADSKA GLAZBA ZADAR PUTUJE U ČEŠKU Sudjeluju na međunarodnom festivalu orkestara

Gradska glazba Zadar u narednom razdoblju imat će brojne aktivnosti i nastupe. Prvi je već u petak, 29. travnja kada će sudjelovati na Smotri puhačkih orkestara Zadarske županije u Pagu. Inače, orkestar Gradske glazbe već tradicionalno sudjeluje na ovoj manifestaciji, koja okuplja orkestre iz Zadarske županije, ali i šire.

Već sljedećeg dana, u subotu 30. travnja, zadarska Gradska glazba, predvođena dirigentom Draženom Habušem, održat će promenadni koncert na Narodnom trgu u 11 sati.

Nadalje, svoje nastupe ovaj orkestar nastavlja i 14. svibnja kada sudjeluje u Primoštenu na Smotri puhačkih orkestara sjeverne i srednje Dalmacije.

No, ono što slijedi nakon toga je inozemno gostovanje ovog orkestra i to u Češkoj. Naime, članovi Gradske glazbe Zadar sudjelovat će od 19. do 22. svibnja 2016. na 4. festivalu Brass orkestara Prachatice. Zadarski će glazbari tako predstavljati Zadar na ovom međunarodnom susretu orkestara.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.