Gradski odbor HDZ-a u Zadru jednoglasno podržao Dukićevu kandidaturu Gradski odbor HDZ-a u Zadru jednoglasno podržao Dukićevu kandidaturu
Branko Dukić bit će kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Grada Zadra na predstojećim lokalnim izborima, a njegov zamjenik bit će Ante Babić. Aktualni... Gradski odbor HDZ-a u Zadru jednoglasno podržao Dukićevu kandidaturu

Branko Dukić bit će kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Grada Zadra na predstojećim lokalnim izborima, a njegov zamjenik bit će Ante Babić.

Aktualni gradonačelnik Zadra dobio je jednoglasnu potporu Gradskog odbora HDZ-a u utrci za novi mandat.

– Branko Dukić je kandidat u čijem je mandatu napravljen niz velikih i važnih projekata za grad, koji su rezultat političke stabilnosti, kontinuiteta, ali i sposobnog upravljanja gradskom upravom. U ovom mandatu su dovršeni luka Gaženica, Poliklinika, Centar Mocire, Bedemi i Providurova palača, a započeta je dugoočekivana Aglomeracija Zadar – Petrčane kroz koju ćemo riješiti pitanje odvodnje i vodovoda, izgradnja škole na Novom bokanjcu, Centra za mlade i brojnih drugih projekata koji su konkretan dokaz odlične suradnje sa županijskom i državnom razinom, a što je preduvjet snažnog razvoja Zadra i u sljedeće četiri godine, istaknuo je predsjednik GO HDZ-a Grada Zadra Šime Erlić.

– Zadar je grad koji raste, razvija se i svakodnevno napreduje u svakom pogledu. Dukić je kandidat koji jamči nastavak razvoja, a istovremeno je čovjek iz naroda, onaj koji svakodnevno živi Zadar i osluškuje potrebe njegovih stanovnika – dodao je Erlić.

Branko Dukić zahvalio je stranačkim kolegama na potpori naglasivši da je to još jedan dokaz da je prepoznat rad njegovog tima u proteklom razdoblju.

– Hrvatska demokratska zajednica predvodnik je razvoja Zadra i od samih početaka mlade hrvatske države ima ljude koji predano rade na napretku našeg grada. Uvjeren sam da će naši sugrađani i ovog puta to prepoznati, jer ćemo jedini ponuditi ozbiljan i temeljit program razvoja Grada Zadra u narednom razdoblju. Što se mene osobno tiče, politički sam zreliji i iskusniji za četiri godine, a istovremeno sam još spremniji i maksimalno motiviran raditi za naš grad. Puno projekata smo pokrenuli, mnoge od njih realizirali, ali nam je od svega najvažnije da građani prepoznaju da osluškujemo puls grada, da radimo za Zadar svaki dan i činimo sve da bude poželjno mjesto za život svih generacija naših sugrađana – poručio je Dukić.

Gradski odbor HDZ-a također je jednoglasno odlučio da će kandidat za zamjenika gradonačelnika biti Ante Babić, Dukićev aktualni zamjenik i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Zadra.

 • Debela Berta

  1. ožujka 2021. #1 Author

  A ŠTO JE S LONGINOM, SAM SE PRIJAVIO KAO KANDIDAT ZA ŽUPANA. DOBIVATE I PROTU KANDIDATE SA DESNICE PA NEK SE GLASOVI RASPRŠE I POBIJEDI FILOZOF VUČETIĆ. SAMOSTALNO IDU MOST, DP, SUVERENISTI, KO VAS BEJE HDZ!

  Odgovori

 • Desničar

  1. ožujka 2021. #2 Author

  Za pretpostavit je da će Domovinski pokret i Hrvatski suverenisti ići zajedno na lokalne, bit će zanimljivo pratiti novu snagu desnice. Moj glas ide njima

  Odgovori

 • Tome

  2. ožujka 2021. #3 Author

  Gradski odbor te Dukicu izabrao i potvrdio kao i 2017 ???? Pa što nije gradski odbor 2017 u drugom mjesecu izabrao i potvrdio Kalmetu a na kraju si bio kandidat ti jer je Plenki tako odlučio?

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.