Grdović čestitao Plenkoviću, ali i Kalmeti na izbornom uspjehu: ‘Nisam iznenađen!’ Grdović čestitao Plenkoviću, ali i Kalmeti na izbornom uspjehu: ‘Nisam iznenađen!’
Popularni pjevač Mladen Grdović, koji je bio drugi na listi Željka Keruma u X. izbornoj jedinici, nije previše razočaran izbornim porazom. Za portal Kalelarga... Grdović čestitao Plenkoviću, ali i Kalmeti na izbornom uspjehu: ‘Nisam iznenađen!’

Popularni pjevač Mladen Grdović, koji je bio drugi na listi Željka Keruma u X. izbornoj jedinici, nije previše razočaran izbornim porazom. Za portal Kalelarga info je kazao:

“Čestitao sam sinoć pobjedu Andreju Plenkoviću. Obradovao me i izborni uspjeh Božidara Kalmete, ali nisam ni sumnjao u to da će dobiti najviše glasova. Ovi drugi se ne mogu mjeriti s njim.” – kazao je Grdović dodajući kako je u Splitu odradio što je trebalo.

“Nisam razočaran što nisam ušao u Sabor. Meni ne treba saborska plaća ili mirovina. Zahvaljujući svom radu, pjesmama i koncertima osigurao sam da imam dovoljno za život i za svoju budućnost.” – poručio je Grdović.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.