Grdović podržao Thompsona: Nije u redu braniti koncerte hrvatskom branitelju Grdović podržao Thompsona: Nije u redu braniti koncerte hrvatskom branitelju
“Dok god se zabranjuju koncerti Hrvata koji je branio svoju domovinu, Marka Perkovića Thompsona, neću komentirati zabranu Bajagina koncerta koji je pjevao za četnike”,... Grdović podržao Thompsona: Nije u redu braniti koncerte hrvatskom branitelju

“Dok god se zabranjuju koncerti Hrvata koji je branio svoju domovinu, Marka Perkovića Thompsona, neću komentirati zabranu Bajagina koncerta koji je pjevao za četnike”, kazao je za Jutarnji list popularni Mladen Grdović, koji ove godine nastupa godine na Danima piva i koji drži da su Dani piva legendarna manifestacija, a odgovarajući na upit da komentira odustajanje organizatora u Karlovcu da ipak Bajaga ne nastupi u gradu na četiri rijeke.

Podsjetimo, Grdović je i ranije podržavao Thompsona. Primjerice, nakon povratka hrvatske reprezentacije u Zagreb, kada se postavljalo pitanje je li ovaj pjevač trebao biti u autobusu s igračima i pjevati na Trgu bana Jelačića.

U obranu mu je i tada stao Mladen Grdović:

“Ja kao Mladen Grdović mogu vam iskreno reći da je moj prijatelj Marko Perković Thompson veliki čovik i domoljub! Ne mrzi nikog, voli sve ljude, bilo koje nacije i narodnosti. U ni jednoj njegovoj pjesmi nema mržnje… S iskrenošću vaš Dalmatinac – Mladen Grdović”.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.