HDZ-ovci s umirovljenicima obilježili Međunarodni dan starijih osoba HDZ-ovci s umirovljenicima obilježili Međunarodni dan starijih osoba
Povodom Međunarodnog dana starijih osoba članovi HDZ-a Zadarske županije danas su posjetili korisnike Doma za starije i nemoćne osobe u Zadru. U društvu ravnatelja... HDZ-ovci s umirovljenicima obilježili Međunarodni dan starijih osoba

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba članovi HDZ-a Zadarske županije danas su posjetili korisnike Doma za starije i nemoćne osobe u Zadru.

U društvu ravnatelja Marka Buljata i socijalne radnice Jelene Milin, zadarski HDZ-ovci su štićenicima Doma uručili simbolične poklone te su s njima proveli vrijeme u ugodnom druženju i razgovoru, s naglaskom na rješavanje problema starije populacije, uz želju da im se njihovi umirovljenički dani učine što ugodnijima.
– Drago nam je da smo ovaj dan proveli u društvu naših sugrađana zrelije dobi. Mi smo stranka koja baštini temelje kršćanskog socijalnog nauka i solidarnosti što je jedna od temeljnih europskih vrijednosti, te nam je iznimno važna socijalna i materijalna sigurnost umirovljenika. Naše današnje druženje s njima tek je simboličan podsjetnik da svi trebamo voditi brigu o našim umirovljenicima i trudit ćemo se i dalje pomoći im u rješavanju problema s kojima se svakodnevno susreću, istaknuo je predsjednik GO HDZ-a Joso Nekić.
hdz2-800x600

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.