HSP AS predao liste; Pićo Dević nositelj za Gradsko vijeće, Mikulić za Skupštinu HSP AS predao liste; Pićo Dević nositelj za Gradsko vijeće, Mikulić za Skupštinu
Danas su Državnom izbornom povjerenstvu u Zadru predane izborne liste HSP-a Ante Starčević za Gradsko vijeće Grada Zadra, te za Županijsku skupštinu. Ova stranka... HSP AS predao liste; Pićo Dević nositelj za Gradsko vijeće, Mikulić za Skupštinu

Danas su Državnom izbornom povjerenstvu u Zadru predane izborne liste HSP-a Ante Starčević za Gradsko vijeće Grada Zadra, te za Županijsku skupštinu.

Ova stranka se, podsjetimo, nakon što je uspješno riješila probleme koje je imala zbog dugova koje su nagomilali bivši članovi i vodstvo, odlučila na samostalan izlazak na lokalne izbore.

Kako nas je izvijestio Slobodan Pićo Dević, on će biti nositelj liste za Gradsko vijeće, a Ivica Mikulić Kinez za Županijsku skupštinu. Riječ je o dvojici istaknutih hrvatskih ratnih veterana i ratnih dragovoljaca, koji su godinama na čelu braniteljskih udruga i organizacija koje okupljaju na tisuće branitelja.

Slobodan Dević Pićo ističe kako su imali više ponuda da zajedno s drugim političkim opcijama izađu na izbore, ali odlučili su to napraviti samostalno.

“Imali smo i više nego dovoljno kvalitetnih ljudi za sastaviti liste, neke na žalost nismo uspjeli uvrstiti jer je, kao što znate, broj ograničen, ali zajedničkim snagama radit pokušat ćemo ostvariti što bolji rezultat. Što se tiče raspoloženja našeg članstva, tu smo optimistični i vjerujemo u uspjeh.” – poručio je Dević.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.