HSP AS: Žoni Maksan je ratnik, domoljub, heroj, obiteljski čovjek i dobar prijatelj! HSP AS: Žoni Maksan je ratnik, domoljub, heroj, obiteljski čovjek i dobar prijatelj!
Iz Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević pozivaju građane da glas daju njihovom kandidatu Anti Žoniju Maksanu, trećem na listi Hrvatskih suverenista za Euro... HSP AS: Žoni Maksan je ratnik, domoljub, heroj, obiteljski čovjek i dobar prijatelj!

Iz Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević pozivaju građane da glas daju njihovom kandidatu Anti Žoniju Maksanu, trećem na listi Hrvatskih suverenista za Euro parlament.

Evo što navode u objavi:

“Znate ono kad za nekog kažete da je ljudina?
Rijetko kad, gotovo nikad na ovom svom privatnom profilu ne pišem stvari vezane uz politiku, bila ona lokalna, bila državna, stoga ni ovo pisanje nema primarno taj cilj, ali na kraju neka shvati tko kako hoće!
Ali u ovom slučaju, kao prijatelj ne mogu, a da vam ne skrenem pažnju na Ante Žoni Maksan. E on je ljudina!
Heroj, ratnik, Hrvat, katolik, domoljub, obiteljski čovjek, istinski prijatelj svakome!
Ne govorim ovdje o njegova 3 ranjavanja u prvim mjesecima Domovinskog rata, ni o perfektnom ratnom putu, ni o oslobođenju Maslenice i Benkovca, ni o desecima odličja koje je dobio od Tuđmana… To sve ionako možete proguglati…
Ovdje je riječ o ISTINSKOM PRIJATELJU, ne samo mom nego prijatelju svakoga tko je Žonija osobno upoznao!
Istinski domoljub i katolik kojem je njegova obitelj na prvom mjestu, nikada, ali baš nikada nikome neće okrenuti leđa i uvijek će vam biti spreman pomoći, pa čak ako ima trenutno važnijih stvari u životu! Riječ je o osobi na koju uvijek možete računati bez obzira kojoj političkoj opciji pripadate, bez obzira za koga u nogometu navijate, bez obzira iz kojeg kraja svijeta dolazite!
Ako na izborima za Europski parlament tražite čovjeka za kojeg ćete glasovati, vjerujte da pogriješiti ne možete sa Žonijem Maksanom koji se nalazi na trećem mjestu liste broj 6!
Ako ćemo birati heroja, ratnika, Hrvata, katolika, obiteljskog čovjeka, prijatelja, domoljuba, onda ćemo birati Žonija!”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.