HUMANITARNI KONCERT Pomognimo ratnom heroju iz Sukošana! HUMANITARNI KONCERT Pomognimo ratnom heroju iz Sukošana!
U organizaciji županijskog UHDDR-a i Udruge Veterani 4. gardijske brigade Zadarske županije u subotu, 15. listopada, u Domu mladeži Sukošan održat će humanitarni koncert... HUMANITARNI KONCERT Pomognimo ratnom heroju iz Sukošana!

U organizaciji županijskog UHDDR-a i Udruge Veterani 4. gardijske brigade Zadarske županije u subotu, 15. listopada, u Domu mladeži Sukošan održat će humanitarni koncert pod nazivom “Ljubav za dar, za Zokija” namijenjen Zoranu Drobnaku (48) iz Sukošana, koji je nakon nesretnog slučaja, 27. lipnja 2016., prikovan za invalidska kolica.
– Zoki je prije tri i pol mjeseca nesretnim slučajem ozbiljno oštetio koštanu srž. Odmah je operiran u Općoj bolnici Zadar te je ubrzo prebačen na daljnju rehabilitaciju u Varaždinske Toplice gdje se još nalazi. Nažalost, danas je još nepokretan, govori Klaudio Pavić, član Organizacijskog odbora.
Stožerni namjesnik Zoran Drobnak Zoki je dragovoljac Domovinskog rata, pripadnik legendarnih Paukova iz 4. gbr. Sudjelovao je u svim akcijama diljem Republike Hrvatske: Akcija Maslenica, Skok 1, Skok 2, Maestral, Južni potez, Ljeto 95, Oluja. Kao ratni vojni invalid časno je otpušten 1996.zoki2-600x800
Na humanitarnom koncertu “Ljubav za dar, za Zokija” će nastupiti: Toto i kraljice, klapa Zlatna luka, sastav 22. stoljeće i pjevač Ivan Perić, Voditelj je Igor Jelinić Toto.
– Cijena ulaznice je 20 kuna, broj kupljenih ulaznica je neograničen, poručio je Pavić.
Ulaznice se mogu kupiti u sukošanskim kafićima Barba i Fortuna te na dan koncerta na ulazu u Dom madeži Sukošan.
– Budimo ponosni što možemo pokazati solidarnost i suosjećanje s potrebitima, naglasio je Ante Martinac, načelnik Općine Sukošan, također dragovoljac Domovinskog rata.

ante-martinac

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.