Humanitarni turnir za pomoć djevojčici Katarini Karamatić Humanitarni turnir za pomoć djevojčici Katarini Karamatić
Ovaj humanitarni malonogometni turnir održan je u organizaciji NK Janjevo iz Kistanja i sav prihod od turnira namjenjen je za liječenje deseteogodišnje Katarine Karamatić... Humanitarni turnir za pomoć djevojčici Katarini Karamatić

Ovaj humanitarni malonogometni turnir održan je u organizaciji NK Janjevo iz Kistanja i sav prihod od turnira namjenjen je za liječenje deseteogodišnje Katarine Karamatić koja boluje od maligne bolesti.

Na turniru je sudjelovalo 14 ekipa iz Kistanja koje su podrijetlom iz Janjeva: Klapa Zvono, Hajduk iz Kistanja, Old boys, Muškarci u tajicama, City bar, Gentile, Otpisani, Neustrašivi, Dream team, Masters, Mix boys, Pubg team, Matićovi i Crkveni miševi. U velikom finalu sastale su se ekipe Mix boys i Matićovi . Mix boysi tijekom cijele utakmice bili su bolji protivnik i zasluženo su podignuli pobjednički pehar.

Nakon završetka finalne utakmice organizatori su pripremili bogatu roštiljadu a domaća klapa Zvono do ranih jutarnjih sati priredila je koncert za pamćenje. U organizaciji ovog plemenitog i humanitarnog turnira svojim novčanim prilozima pomogli su sve ekipe, Janjevci koji žive u Kistanjama i mnogobrojni sponzori.
– Velika hvala od srca svima koji su svojim novčanim prilozima pomogli u liječenju naše djevojčice Katarine Karamatić. Janjevci su pokazali svoje veliko srce i ljubav prema svom bližnjemu kada je najteže. Presretni smo što je turnir uspiio u svakom pogledu iznad svih naših očekivanja- reakao je na kraju Ante Brkić predsjednik organizacijskog odbora turnira.

Školska dvorana Kistanje. Gledatelja : 400. Suci : Danijel Blažević i Mateo Cirimotić
Finale : MIX BOYS-MATIĆOVI 4 : 1
MIX BOYS – Palić 2, Jozić , Mazarekić , Lukić 1, Gečević, Ajtić 1, Glasnović, Cirimotić , Golomeić.
MATIĆOVI – Agato Matić , Mihael Matić, Josip Matić, Leo Matić, Mario Matić, Antun Matić, Krutak , Mihaljević 1.
Tekst i foto : Marko Ledenko-Mane

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.