HVIDR-a Zadar darivat će svu djecu koja su na liječenju u zadarskoj bolnici HVIDR-a Zadar darivat će svu djecu koja su na liječenju u zadarskoj bolnici
I ove godine, povodom blagdana Sv.Nikole, Udruga HVIDR-a Zadar darivati će svu djecu koja se nalaze na liječenju u Općoj bolnici u Zadru. Tradicionalna... HVIDR-a Zadar darivat će svu djecu koja su na liječenju u zadarskoj bolnici

I ove godine, povodom blagdana Sv.Nikole, Udruga HVIDR-a Zadar darivati će svu djecu koja se nalaze na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.

Tradicionalna humanitarna akcija Udruge HVIDR-a Zadar, jedna je od najdražih članovima Udruge jer je uvijek veliko zadovoljstvo donijeti osmjeh na lice djece.

U toj akciji, jedan član Udruge obučen u Sv. Nikolu, zajedno sa još nekoliko članova, posjećuje sve odjele bolnice na kojima ima malih bolesnika i uveseljava ih prigodnim poklon-paketima.

“I ove godine, kao već dugi niz godina do sada, zahvaljujemo našem sponzoru “Turisthotelu” d.d. Zadar bez kojih ova tradicija ne bi bila moguća. Sveti Nikola ove godine darivanje započinje dana 06.12.2016. ( utorak ) , u 9 sati , od Odjela pedijatrije.” – poručio je Ivica Arbanas.

 

Foto: Zadarski list

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.