INCIDENT Rubeša optužio HDZ da štiti dilere droge, prekinuta sjednica Skupštine INCIDENT Rubeša optužio HDZ da štiti dilere droge, prekinuta sjednica Skupštine
Nakon istupa vijećnika Akcije mladih Ante Rubeše na aktualnom satu sjednice Županijske skupštine, u kojem je optužio HDZ da štiti dilere droge u ovome... INCIDENT Rubeša optužio HDZ da štiti dilere droge, prekinuta sjednica Skupštine

Nakon istupa vijećnika Akcije mladih Ante Rubeše na aktualnom satu sjednice Županijske skupštine, u kojem je optužio HDZ da štiti dilere droge u ovome gradu, prekinuta je sjednica Županijske skupštine. Rubeši je predsjednik Skupštine Željko Lončar kazao kako u njegovu kuću policija nije nikad dolazila radi droge, aludirajući na jednu situaciju iz Rubešine mladosti, na što mu je vijećnik nastavio odgovarati s mjesta.

Lončar mu je stoga izrekao mjeru udaljavanja sa sjednice, a nakon što je Rubeša odbio napustiti vijećnicu, prekinuta je sjednica uz najavu kako će se ona nastaviti kada se za to stvore uvjeti.

 

Nakon Lončara, medijima se obratio vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, koji je kazao kako je ovaj prekid sjednice namjerno isceniran.

  • Anonimno

    24. rujna 2019. #1 Author

    Narod misli da ste svi do lakata osakatili RH i do lakata u krvi hrvatskog naroda
    Vi ste svi koji imate kao KULACI Ville skupocjene jahte Exkluziv kuće bagra koju je potrebno ispitati odakle vam to sve

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.