Isprika policije zbog pogreške: “Osumnjičeni ima 43, a ne 44 godine” Isprika policije zbog pogreške: “Osumnjičeni ima 43, a ne 44 godine”
Glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan, poslao je ispriku redakcijama vezano uz jučerašnje priopćenje oko podizanja kaznene prijave zbog blokade Virskog mosta, odnosno ugrožavanja prometa.... Isprika policije zbog pogreške: “Osumnjičeni ima 43, a ne 44 godine”

Glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan, poslao je ispriku redakcijama vezano uz jučerašnje priopćenje oko podizanja kaznene prijave zbog blokade Virskog mosta, odnosno ugrožavanja prometa. Ispriku u nastavku prenosimo je u cijelosti.

Podsjetimo, jučer je izvještena javnost da je kazneno prijavljen 44-godišnjak zbog iniciranja i organizacije prosvjeda i blokade Virskog mosta, zbog čega su, kako je navedeno, ugroženi sudionici u prometu.

Mediji su izvijestili da se radi o načelniku Općine Vir Kristijanu Kapoviću, no iz Općine Vir poručili su “da njihov načelnik ima 42 godine i da se vjerojatno radi o nekom drugom državljaninu RH jer da ne vjeruju da bi se policiji dogodila takva elementarna greška da ne znaju zbrojiti nečije godine.”

No, evo, pogreška se ipak dogodila, iz policije se ispričavaju, te navode da se ipak radi o 43-godišnjaku rođenom 1975. godine.

No iz Općine Vir ponavljaju da njihov načelnik ima 42 godine, a 43 će navršiti tek krajem ove godine.

20180624_131739

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.