Ivan Santini potpisao za najtrofejniji belgijski klub – Anderlecht Ivan Santini potpisao za najtrofejniji belgijski klub – Anderlecht
Hrvatski napadač Ivan Santini (29) napustio je redove francuskog prvoligaša Caena te će karijeru nastaviti u belgijskom nogometnom velikanu Anderlechtu s kojim je u utorak potpisao ugovor... Ivan Santini potpisao za najtrofejniji belgijski klub – Anderlecht

Hrvatski napadač Ivan Santini (29) napustio je redove francuskog prvoligaša Caena te će karijeru nastaviti u belgijskom nogometnom velikanu Anderlechtu s kojim je u utorak potpisao ugovor na tri godine s mogućnošću da to bude još jedna.

Riječ je o najtrofejnijem belgijskom klubu, s 32 naslova belgijskog prvaka, devet belgijskih kupova i nekoliko europskih naslova: dva Kupa pobjednika kupova, jednim Kupom UEFA-e i dva Superkupa.

Santini je u dvije sezone provedene u Caenu postigao 27 pogodaka, a sada se vraća u Belgiju gdje je već igrao za Kortrijk (2013-2015) i Standard iz Liegea (2015/16).

Na svom Facebook profilu od bivšeg kluba, kolega, suradnika i navijača oprostio se ovako:

“Od ove vatrene euforije, koja me zahvatila, nikako da stignem se posvetiti Fejsu 😂.
Hvala dragom Bogu, suigračima, trenerima, doktorima, fizioterapeutima, svim ljudima u klubu i posebno hvala svim navijačima na prekrasne 2 godine u mom životu i mojoj karijeri. Caen ce zauvijek ostati u mom srcu. Moja Sara, koje se rodila u Caenu, će me uvijek podsjećati na taj lijepi grad i sve dobre ljude koje sam upoznao.
Do sljedećeg viđenja…”

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.