Ivana Bugarija među najboljima u Europi – glasujmo za nju! Ivana Bugarija među najboljima u Europi – glasujmo za nju!
Makeup Factory, Muller i medijski partner Grazia organizirali su make up natjecanje pod nazivom The next make up artist, u kojem sudjeluje i mlada... Ivana Bugarija među najboljima u Europi – glasujmo za nju!

Makeup Factory, Muller i medijski partner Grazia organizirali su make up natjecanje pod nazivom The next make up artist, u kojem sudjeluje i mlada Bibinjka Ivana Bugarija, čiji rad je odavno prepoznat i koja je i do sada osvojila niz vrijednih priznanja.

Natjecanje je na internacionalnoj razini, pravo natjecanja su imali make up artisti iz Njemačke, Slovenije, Švicarske, Austrije, Madarske, Spanjolske i Hrvatske.

Ivana se nalazi među prvih 100, a potrebni su joj glasovi kako bi se plasirala među 50 najboljih i nastavila daljnje natjecanje.

“Trenutno se nas 500 nalazi u drugom krugu natjecanja, koje je izabrao stručni žiri. Za prolaz u treći krug potrebni su isključivo glasovi publike. 50 natjecatelja s najvise glasova prolazi dalje. Glasovati se može na donjem linku jednom dnevno do 04. svibnja.” – pojasnila je Ivana. Stoga svi koji je žele podržati u natjecanju mogu to učiniti klikom na link.

https://www.thenextmakeupartist.com/en/profile/ivana_beauty_artist

 

 

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.