Ivana Bugarija na prestižnom natjecanju među najboljima u Europi – treba vaš glas! Ivana Bugarija na prestižnom natjecanju među najboljima u Europi – treba vaš glas!
Tridesetdvogodišnja make up artistica Ivana Bugarija iz Bibinja trenutno se nalazi u samoj završnici natjecanja NYX FACE AWARDS BALKAN! Naime, ona je stigla gotovo... Ivana Bugarija na prestižnom natjecanju među najboljima u Europi – treba vaš glas!

Tridesetdvogodišnja make up artistica Ivana Bugarija iz Bibinja trenutno se nalazi u samoj završnici natjecanja NYX FACE AWARDS BALKAN!

Naime, ona je stigla gotovo do kraja, odnosno među top 10 finalista ovog natjecanja i tu joj vi, dragi čitatelji, možete pomoći. Dakle, trebaju joj vaši klikovi.

Od 2019. godine, po prvi put do sada, u Los Angelesu birat će se i globalni pobjednik Face Awards natjecanja, a sa svojim radom predstavit će se i pobjednik #FACEAWARDSBALKAN natjecanja. Na globalnom finalu pobjednik #FaceAwardsBalkan dobit će priliku rekreirati svoj pobjednički look i time ući u izbor globalnog Face Awards 2019. pobjednika, kao i da osvoji nagradu u kunskoj protuvrijednosti od 10.000$ i priliku postati zaštitno lice neke od novih kolekcija NYX Professional Makeup za 2020. godinu!

Dakle, za Ivanu možete glasovati na ovom linku i to do 28. kolovoza do ponoći.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.