Ivica Vlakić izabran za predsjednika MODES-a Zadar Ivica Vlakić izabran za predsjednika MODES-a Zadar
U prepunoj dvorani hotela Kolovare, održana je u subotu osnivačka skupština gradske organizacije Moderne Demokratske Snage Zadar (G. O. MODES Zadar). Za predsjednika gradske... Ivica Vlakić izabran za predsjednika MODES-a Zadar

U prepunoj dvorani hotela Kolovare, održana je u subotu osnivačka skupština gradske organizacije Moderne Demokratske Snage Zadar (G. O. MODES Zadar).

Za predsjednika gradske organizacije jednoglasno je izabran dogradonačelnik grada Zadra, Ivica Vlakić.
Nakon jednoglasnog izbora, Ivica Vlakić obratio se nazočnima.
Iz održanog govora izdvajamo sljedeće:
“Na temelju dosadašnjih iskustava zajedno smo počeli graditi novu stranku, stranku za 21. stoljeće, stranku koja će biti neopterećena povijesnom ideologijom, koja se neće vraćati u 41. i 45., stranku koja je okrenuta malom čovjeku, koja se bori i rješava probleme i izazove modernog društva. Danas kad smo zajedno utemeljili ogranak MODES Zadar, pred nama stoji veliki izazov. Izazov da svojim djelovanjem poboljšavamo naše društvo, da radimo na prosperitetu našeg grada i domovine.”- kazao je Vlakić.
Dožupan Zadarske županije i predsjednik Moderne Demokratske Snage (MODES), Rudolf Dvorski obratio se nazočnima i zahvalio se svima na dolasku u tako velikom broju. U svom izlaganju je naglasio kako je MODES stranka koja okuplja sve one koji žele istinske promjene, stranka koja brani nacionalne interese djelima – a ne riječima, stranka koja će graditi Hrvatsku budućnost, te stranka koja će okupiti sve ljude koji žele dobro RH i stvoriti Hrvatsku iz koje ljudi neće bježati nego se u nju vraćati.

G.O. MODES Zadar:

Ivica Vlakić – predsjednik
Andreja Baraba – zamjenica
Ana Ivičić – zamjenica
Teo Boban – tajnik
Josip Jurjević – rizničar
Denis Krupić
Marko Barančić
Ante Periša
Predrag Orlović
Katarina Kušter-Franić
Hrvoje Baranović
Danijela Markić
Ivan Živković
Neven Petrović
Ante Josip Šikić

Nadzorni odbor:
Ivan Čular
Ante Vukašina
Alfio Poropat

Koordinator za klub mladih: Josip Štokić
Koordinatorica za klub žena: Petra Kruneš

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.