Iz Nasada mole građane da na groblje nose maske i drže se propisanih mjera Iz Nasada mole građane da na groblje nose maske i drže se propisanih mjera
Blagdan Svih svetih obilježavamo posjetom posljednjih počivališta naših najmilijih, a ove godine pod posebnih uvjetima uzrokovanih globalnom epidemijom korona virusa. Iz gradske tvrtke Nasadi imaju... Iz Nasada mole građane da na groblje nose maske i drže se propisanih mjera

Blagdan Svih svetih obilježavamo posjetom posljednjih počivališta naših najmilijih, a ove godine pod posebnih uvjetima uzrokovanih globalnom epidemijom korona virusa.

Iz gradske tvrtke Nasadi imaju posebnu molbu za građane:

“Kako od djelatnika Nasada, prodavača cvijeća na grobljima tako i svih građana i posjetitelja traži se posebna odgovornost, strpljenje i razumijevanje.

Pridržavajući se općih higijenskih preporuka i preporučene fizičake udaljenost od 1,5 m na otvorenom prostoru, još jednom pozivamo i molimo sve građane da se pridržavaju Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i poštuju obvezno korištenje maski za lice prilikom ulaska i boravka na grobljima, ali i prodajnim mjestima.

Budimo odgovorni i čuvajmo zdravlje svih nas!

Hvala vam!”

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.