Izložba “Nadrealni svjetovi Salvadora Dalija” otvorena u subotu i traje do 15. listopada Izložba “Nadrealni svjetovi Salvadora Dalija” otvorena u subotu i traje do 15. listopada
Od 1. lipnja 2019. u izložbenoj dvorani Kneževe palače počela je izložba “Nadrealni svjetovi Salvadora Dalija”knezeva . Izložba ostaje otvorena do 15. listopada 2019.,... Izložba “Nadrealni svjetovi Salvadora Dalija” otvorena u subotu i traje do 15. listopada

Od 1. lipnja 2019. u izložbenoj dvorani Kneževe palače počela je izložba “Nadrealni svjetovi Salvadora Dalija”knezeva . Izložba ostaje otvorena do 15. listopada 2019., a izbor velikog broja grafičkih listova španjolskog umjetnika, skulpture, tapiserije te reljefi samo su dio priče koja će se ponuditi posjetiteljima.

Izložba će predstaviti i izbor iz opusa Božanstvena komedija, Biblia sacra, Konji, kao i kompletne mape Trorogi šešir, Edades de la vida i Homage Leonardu da Vinciju, te jednu od njegovih najvećih grafika Una de Mai.

Izložba Dalijevog opusa realizirana suradnjom Narodnog muzeja Zadar i Sitre d.o.o. značajno će obogatiti zadarsku turističku ponudu.

Radno vrijeme Kneževe palače od 1. do 15. lipnja je svakim danom od 9 do 20 sati, od 15. do 30. lipnja od 9 do 22, a od 1. srpnja do 1. rujna od 9 do 24 sata.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.