JOSIP BILAVER: Ponosan sam što sam na listi za Sabor, vjerujem u veliku pobjedu HDZ-a! JOSIP BILAVER: Ponosan sam što sam na listi za Sabor, vjerujem u veliku pobjedu HDZ-a!
Iako se njegovo ime nije našlo među pet imena sa zadarskog područja na izbornoj listi HDZ-a za IX. Izbornu jedinicu, to ne znači da... JOSIP BILAVER: Ponosan sam što sam na listi za Sabor, vjerujem u veliku pobjedu HDZ-a!

Iako se njegovo ime nije našlo među pet imena sa zadarskog područja na izbornoj listi HDZ-a za IX. Izbornu jedinicu, to ne znači da Josip Bilaver neće u Sabor.

“S ponosom mogu istaknuti da će se moje ime naći na listi u I. Izbornoj jedinici. Vjerujem da ćemo ostvariti veliku pobjedu na temelju našeg programa i kvalitetnih ljudi. Osobno ću se i kampanji i u predstojećem mandatu zalagati za siguran posao za mlade, bolje obrazovanje, Hrvatsku kao zemlju inovacija, novih tehnologija i za obitelj kao temelj društva.” – bio je komentar Josipa Bilavera, predsjednika Mladeži HDZ-a, nakon predaje izbornih listi za Sabor RH.

 • Klokun

  14. kolovoza 2016. #1 Author

  Teško

  Odgovori

 • milojko

  15. kolovoza 2016. #2 Author

  Odvedi i roďu Vickovića za šefa kampanje u 1 izbornoj jedinici ,jer mali ima znanja i iskustva iz Zadra .

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.