Kalmeta dočekao Kolindu na Višnjiku: Naša predsjednica je brend u svijetu! Kalmeta dočekao Kolindu na Višnjiku: Naša predsjednica je brend u svijetu!
Predsjednica Republike i kandidatkinja HDZ-a za novi mandat Kolinda Grabar -Kitarović održala je u četvrtak navečer u Zadru radni sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a... Kalmeta dočekao Kolindu na Višnjiku: Naša predsjednica je brend u svijetu!

Predsjednica Republike i kandidatkinja HDZ-a za novi mandat Kolinda Grabar -Kitarović održala je u četvrtak navečer u Zadru radni sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a u proširenom sastavu.

Dočekao ju je predsjednik ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta. 

On je u svom govoru podsjetio da je Zadar bio i ostao utvrda HDZ-a, u kojoj je ta stranka uvijek pobjeđivala, te najavio da će tako biti i na ovim izborima.

“Predsjednica je danas brend u svijetu. Stranci znaju reći: Bio sam u Hrvatskoj, u zemlji Kolinde Grabar-Kitarović! Što bismo mi dali da imamo takvu predsjednicu”, rekao je Kalmeta.

Kako je ocijenio, ona je svojom inicijativom Triju mora, svojim kontaktima s Trumpom i Putinom, najmoćnijim ljudima svijeta, pridonijela snažnome međunarodnom pozicioniranju Hrvatske.

“Naš vanjskopolitički utjecaj nikada nije bio jači. Kolinda Grabar-Kitarović najbolja je kandidatkinja – i zato će pobijediti! A HDZ će biti uz nju na tome pobjedničkom putu, poručio je Kalmeta i zaključio kako članice i članovi HDZ jedva čekaju početak kampanje.” – kazao je Kalmeta.

Kolinda Grabar Kitarović u svom govoru naglasila je da će njezina politika i dalje biti politika nacionalnog zajedništva.

“To je politika Franje Tuđmana, politika okupljanja svih kojima je Domovina na srcu. Vjerujući u snagu Hrvatske i hrvatskih ljudi, pokazali smo da možemo mijenjati stvari nabolje. To ćemo, zajedno, činiti i ubuduće, u novome petogodišnjem mandatu! Radila sam na dobrobit svih građana, nikad pritom ne zaboravljajući, poput nekih, na Hrvate izvan RH.” – rekla je Grabar- Kitarović.

Foto: Znet / Saša Čuka 

img_4542

img_4497

img_4519

img_8863-800x533

img_4629-800x533

 • Anonimno

  18. listopada 2019. #1 Author

  Poštovani, do izjave Kalmete, držim kao do lanjskog snjega, nije daleko čuti će se i vidjeti jesam li u pravu, hvalite me usta moja, a činjenice?

  Odgovori

 • Anonimno

  18. listopada 2019. #2 Author

  E Kalmeta Kalmeta….neš ti brenda!I to je dika i ponos!?Sramotno da je ona naš brend!Mislim da imamo malo jačih brendova od kgk !Ona je brend natoa i amerike.Nabroji jedno dobro koje je osim samoreklame napravila!?Bože sačuvaj

  Odgovori

 • Anonimno

  19. listopada 2019. #3 Author

  Kolinda što si napravila za Zadarske otoke kojima si 2016 obečala brda i doline ?

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.