KALMETA: Hotel Hyatt Maraska unaprijedit će turističku ponudu i donijeti nova radna mjesta! KALMETA: Hotel Hyatt Maraska unaprijedit će turističku ponudu i donijeti nova radna mjesta!
Predstavljanje budućeg hotela Hyatt Maraska komentirao je i zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta. “Danas je veliki dan za Zadar jer gradnja ovog hotela je od... KALMETA: Hotel Hyatt Maraska unaprijedit će turističku ponudu i donijeti nova radna mjesta!

Predstavljanje budućeg hotela Hyatt Maraska komentirao je i zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta.

“Danas je veliki dan za Zadar jer gradnja ovog hotela je od velikog značaja za našu turističku ponudu, a da ne spominjem i otvaranje velikog broja radnih mjesta. Drago mi je što će hotel nositi naziv Hyatt Maraska jer i Maraska je naš veliki brend, to je piće poznato u cijelom svijetu, i drago mi je da će se na ovaj način nastaviti promovirati.” – kazao je gradonačelnik Kalmeta koji je i sam na početku karijere radio u Marasci.

“Bilo je to jedno lijepo razdoblje kojeg se rado sjetim. Ugodan je osjećaj ponovo biti ovdje. Ovaj projekt novog hotela donijet će puno toga dobrog za naš grad.”- zaključio je Kalmeta.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.