KALMETA I NEKIĆ ZADOVOLJNI: Ostvarili smo izvrstan rezultat, SDP je uvjerljivi gubitnik! KALMETA I NEKIĆ ZADOVOLJNI: Ostvarili smo izvrstan rezultat, SDP je uvjerljivi gubitnik!
Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, Božidar Kalmeta, sinoć je oko 23 sata u prostorijama HDZ-a komentirao neslužbene izborne rezultate. “HDZ je prošao odlično, ja naravno... KALMETA I NEKIĆ ZADOVOLJNI: Ostvarili smo izvrstan rezultat, SDP je uvjerljivi gubitnik!

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, Božidar Kalmeta, sinoć je oko 23 sata u prostorijama HDZ-a komentirao neslužbene izborne rezultate.

“HDZ je prošao odlično, ja naravno nisam bio na listi, ali sam kao predsjednik Županijskog odbora vodio ovu kampanju i sudjelovao u njoj maksimalno. Presretan sam s ovakvim rezultatom, i u gradu i u županiji i na državnoj razni. SDP je gubitnik, u gradu smo ga pobijedili s više od 2000 glasova, u županiji puno više. Siguran sam da su građani kaznili jednu bahatu, boljševičku retoriku Zorana Milanovića, a da su prepoznali i nagradili jedan govor tolerancije proeuropejca i čovjeka koji ne nudi podjele nego zajedništvo, a to je Andrej Plenković. Mislim da je to bio ključ dobrog prolaza HDZ-a na ovim izvanrednim izborima. – kazao je Kalmeta.

Rezultatima je bio zadovoljan i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a, Joso Nekić.

“Raduje nas izborni rezultat, uvjerljivo smo pobijedili. Nismo iznenađeni, očekivali smo ovakav rezultat. Posebno nas veseli pobjeda na području grada Zadra.” – kazao nam je sinoć Joso Nekić.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.