KARAMARKO: Tisuću eura za bebe dobit će oni koji su to zaslužili, a ne potrebiti i siromašni! KARAMARKO: Tisuću eura za bebe dobit će oni koji su to zaslužili, a ne potrebiti i siromašni!
Tomislav Karamarko, prvi potpredsjednik Vlade, danas je u Hrvatskom saboru rekao kako će reforme koje će pomoći građanima osjetiti oni koji su zaslužili, a... KARAMARKO: Tisuću eura za bebe dobit će oni koji su to zaslužili, a ne potrebiti i siromašni!

Tomislav Karamarko, prvi potpredsjednik Vlade, danas je u Hrvatskom saboru rekao kako će reforme koje će pomoći građanima osjetiti oni koji su zaslužili, a ne oni potrebiti i siromašni.

Naime, tijekom aktualnog prijepodneva u Hrvatskom saboru nova je Vlada na nišanu saborskih zastupnika, koji je rešetaju pitanjima. Govorilo se i o HDZ-ovom najpoznatijem predizbornom obećanju – 1000 eura za novorođenčad, a prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko kazao je kako će se naknada početi isplaćivati od 1. rujna, no “na taj način da reformu osjete oni koji su zaslužili, a ne oni koji su potrebiti i siromašni”.

“Obećali smo tisuću eura po novorođenom djetetu, da to je istina. Osigurali smo i 100 milijuna kuna sredstava za to, prema tome od 1. 09. će to vjerojatno krenuti, moramo donijeti adekvatni zakon. Prema tome doista Vlada je socijalno osjetljiva i vjerujte reformska Vlada jest, da, ali na taj način da tu reformu osjete oni koji su zaslužili a ne oni koji su potrebiti i siromašni”, izjavio je Karamarko.

Iako su neki u komentarima na Karamarkovu izjavu krenuli opravdavati ono što je izjavio, tvrdeći da je govorio nerazgovjetno te da je zbog toga krivo shvaćen, na snimci s današnje rasprave jasno se čuje da je Karamarko, govoreći o reformi od 1000 eura za svaku bebu, rekao: “Doista, Vlada je socijalno osjetljiva i vjerujte mi, reformska vlada jest, da, ali na taj način da tu reformu osjete oni koji su zaslužili, a ne oni koji su potrebiti i siromašni”.

Izvor: Index.hr

 • Anto Kožulović

  13. travnja 2016. #1 Author

  Imam dobar prijedlog kako nabaviti novac za novorođeno dijete.
  Potrebno je uvesti porez ili naknadu za kućne ljubimce i to u iznosu od
  100,00 kn mjesečno.Tako bi imali dvostruku korist:
  1. novac za djecu i
  2.Čišći grad

  Odgovori

  • Pfff

   14. travnja 2016. #2 Author

   To sto je Hrvatska necivilizirana i zaostala drzava sa narodon koji bira ovog debila i tobon koji razmisljas kako razmisljas – nisu krivi kucni ljubimci, naprotiv, da ni njih puno ljudi bi odlepatilo u svitu di zivu debili ko ti!

 • Goran Kuba

  14. travnja 2016. #3 Author

  Ja ocekujem svakog dana 4 bebu a ne obecanja karamarka i 1000 eur. Koje nedaje on nego otima od i ovako siromasnoga naroda ali naravno za svoje i njemu slicne kolege koji kroje hr.zakone u svoju korist a drukcije su obecali kada je trebalo glasati za njih .s obzirom na djelovanje vlade pod vodstvom ZNAa se za koje sam glasovao cvrsto obecavam da cu opet glasati za karamarka i kolege ali 2090 zato sto se cvrsto drze onoga sto obecaju.imam sada 44 godine vidimo se na [email protected] Goran – Pleternica

  Odgovori

  • Roko

   14. travnja 2016. #4 Author

   Ne seri

  • Goran

   9. lipnja 2016. #5 Author

   Moram da imas sta jesti.ha ha

 • vlatka

  15. travnja 2016. #6 Author

  Tako je kuba goran

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.