KARLOVA OBITELJ: Hvala na pomoći, imamo sad dovoljno i daljnje akcije nisu potrebne! KARLOVA OBITELJ: Hvala na pomoći, imamo sad dovoljno i daljnje akcije nisu potrebne!
Nakon što je organiziran niz akcija za osmogodišnjeg dječaka Karla Kulaša, prikupljeno je dovoljno sredstava za njega i njegovu obitelj, te su putem rodbine... KARLOVA OBITELJ: Hvala na pomoći, imamo sad dovoljno i daljnje akcije nisu potrebne!

Nakon što je organiziran niz akcija za osmogodišnjeg dječaka Karla Kulaša, prikupljeno je dovoljno sredstava za njega i njegovu obitelj, te su putem rodbine i prijatelja poručili:

“Dragi prijatelji, hvala vam svima sto nas pratite i mislite na Karla!
Kao sto smo sve javili sredstva za operaciju su osigurana od strane HZZO-a, svima koji ste darovali novac za Karla je predan..ima jos par dragih ljudi koji su novac sakupili ZA VRIJEME trajanja akcije i isti ce biti predan, neke akcije zapocete u tom periodu su zavrsene. Obitelj se svima zahvaljuje i vise su nego dirnuti odazivom.
Sad je obitelji Kulas najvise potrebna nasa podrska u tisini jer ih ceka velika borba i molim sve pojedince i medije u njihovo ime da postuju njihovu zelju da se vise ne organizira nista iako postujemo vasu zelju da pomognete
Zahvaljujem se svima unaprijed na razumjevanju, bude li trebalo opet cu vas pozvati i nase ❤ ce rasti.
Kad ce biti termin i sve vezano za operaciju i oporavak rado cu podjeliti sa svima vam!

Laka vam noc!

Saljemo ❤❤❤”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.