KLIKNI I GLASUJ ZA SVOJ GRAD Coca Cola pokreće projekt vježbališta na otvorenome KLIKNI I GLASUJ ZA SVOJ GRAD Coca Cola pokreće projekt vježbališta na otvorenome
Coca-Cola u Hrvatskoj pokreće projekt izgradnje vježbališta na otvorenome, tzv. aktivnih zona, sa željom da građane potakne na redovito vježbanje i rekreaciju. Uređenje vježbališta... KLIKNI I GLASUJ ZA SVOJ GRAD Coca Cola pokreće projekt vježbališta na otvorenome

Uređenje vježbališta na otvorenome nova je aktivnost u okviru višegodišnjega Coca-Colina projekta Pokret za radost, kojim se građane potiče na kretanje te educira o važnosti uravnotežene prehrane i redovite tjelesne aktivnosti za zdravlje. Aktivne zone uključivat će sprave za vježbanje kojima će se moći koristiti umirovljenici, tinejdžeri, rekreativci i profesionalni sportaši, odnosno svi zainteresirani za aktivan život i vježbanje na otvorenome.

O tome koji će gradovi dobiti vježbališta na otvorenome odlučit će sami građani, koji će moći glasovati za svoj grad na mrežnoj stranici www.pokretzaradost.hr od 15. travnja do 1. lipnja 2016.

Coca-Cola će u gradovima u kojima budu uređena vježbališta na otvorenome u suradnji s Kineziološkim fakultetom iz Zagreba te Hrvatskim Crvenim križem organizirati i vježbanje pod nadzorom kineziologa te edukaciju i savjetovanje stručnjaka o uravnoteženoj i kvalitetnoj prehrani.

Partneri projekta Pokret za radost i inicijative uređenja aktivnih zona su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski Crveni križ, a podršku projektu dalo je i Ministarstvo zdravlja te Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Coca-Colinu inicijativu za uređenje aktivnih zona i poticanje građana na redovito vježbanje podržao je i nekadašnji rukometni reprezentativac i veleposlanik projekta Mirza Džomba, te voditeljica Antonija Blaće.

Sudjeluj u odabiru aktivne zone!

O tome koji će još gradovi dobiti vježbališta na otvorenome, odlučuju građani Hrvatske, koji mogu glasovati za grad u kojemu žele da se postavi aktivna zona. Glasovanje počinje 15. travnja i traje do 1. lipnja 2016. godine.

O TOME KAKO GLASOVATI VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.