KOLUMNA BORE POŠTARA: Dosta je bilo kurvina pira, vratit ću vam s kamatama! KOLUMNA BORE POŠTARA: Dosta je bilo kurvina pira, vratit ću vam s kamatama!
Dobar dan prijatelji… Jutros sam se evo probudio malo tužniji no sto je to uobičajeno. Ovaj put za to je krivac nas KK Zadar.... KOLUMNA BORE POŠTARA: Dosta je bilo kurvina pira, vratit ću vam s kamatama!

Dobar dan prijatelji…

Jutros sam se evo probudio malo tužniji no sto je to uobičajeno. Ovaj put za to je krivac nas KK Zadar. Ne zbog toga sto moj i vaš Zadar nije ni sa jednim slovom više onaj naš nekadašnji Zadar pa baš ni po jednom više atributu koji ga je prije krasio… Od njegove borbene igre, pa sve do atmosfere u dvorani navijanja, i svega onog po čemu smo bili od davnina poznati.

Danas je nažalost naš Zadar dotaknuo dno dna. Eto i nedjelju smo u svojoj dvorani izgubili tamo od neke Slovenske Krke… I službeno se zabetonirali zadnji na tablici. No nije to razlog mog javljanja.

Razlog je kudikamo reći. Sjećate se dragi sugrađani prošle godine smo u Zadarskom listu ja i moj prijatelj Bute povodom smrti naše zadarske pok. legende Bruna Marcelića upozorili javnost, jer se njegov matični klub KK Zadar nije ponio dolično prilikom njegove smrti, pa smo tada medijski ja i Bute upozorili cijelokupnu zadarsku javnost, iz razloga kako se to više ne bi tribalo ponoviti. Ali nažalost, ponovilo se. Na utakmici u Krešinoj dvorani u Zadru… ljudi moji – ponovilo se.

Dan uoči utakmice na Gradskom groblju oprostili smo se od mladog čovjeka, nekadašnjeg košarkaša i igrača našeg Zadra… Zadra koji je i na samoj sahrani po tko zna već koji put pokazao i dokazao svoju nesposobnost i neznanje da se i u takvim tužnim situacijama bar propisno oprosti od svojih nekadašnjih igrača koji su u raznim periodima njegove dugogodišnje povijesti na sebi nosili njegov i naš sveti dres.

Sinoć počinje utakmica… Nema ni minute šutnje… Igrači izlaze na parket bez crnog flora na sebi…??? Neeeeeeee… prijatelji ne… To se ne može i ne smije dogoditi! Takav gaf i sramota jednom renomiranom klubu kao što je Zadar!

Ali nažalost, dogodilo se… A nije se samo dogodilo jučer… dogodilo se i prije godinu dana… dogodilo se i prije tri …četiri-pet godina! Dogodit će se i u buduće… Događat ce se dok god u klubu i oko kluba budu JANJIČARI …došljaci …oni koji nisu Zadrani… Oni koji Zadar ne osjećaju u sebi… i oni koji i neznaju ili ne žele znati tko je sve nekada na sebi nosio sveti dres Zadra. Zar smo mi prijatelji dragi i sugradjani došli na taj nivo da nam klubom upravlja i rukovodi jedan Pupe Kalapač, bivši nogometaš Zadra i današnji potrčko Kalmetin?! Onda sva ostala ergela iz tog društva što na utakmicu dolaze masni od jagnjetine i smrde po kapulici. I dive se kad netko od naših igrača da tricu, kako oni kažu… supoooo centra…??? Jel takvi nama odlučuju kome će biti a kome neće biti minut šutnje?!

Eeee… pa pitam vas ja sugrađani dragi- dokle tako??? Dokle i koliko to trpiti?! Iskusan sam, imam godina i nikad ne falim u prognozama, mislim i siguran sam u to, još sasvim malo…

Jer dosta je bilo kurvina pira…

NALJUTILI STE OVAJ PUT I IZAZVALI BORU POšTARA…VRATIT ĆE VAM S KAMATAMA…

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.