KONCERT Doris Dragović oduševila publiku u prepunom Arsenalu! KONCERT Doris Dragović oduševila publiku u prepunom Arsenalu!
Popularna splitska pjevačica Doris Dragović održala je koncert pred prepunim Arsenalom. Bio je to prvi koncert nakon pauze duge desetak godina. Kao što je i... KONCERT Doris Dragović oduševila publiku u prepunom Arsenalu!

Popularna splitska pjevačica Doris Dragović održala je koncert pred prepunim Arsenalom. Bio je to prvi koncert nakon pauze duge desetak godina. Kao što je i najavljeno, koncert je započeo u 22 sata, a Doris je ovom prilikom izvela brojne hitove nastale u bogatoj karijeri dugoj više od tri desetljeća. Podsjetimo, interes za koncert je bio iznimno velik, pa su se ulaznice rasprodale odmah po puštanju u prodaju.
Doris se zahvalila svima koji su došli na koncert u Arsenal.
“Hvala vam što ste večeras ovdje. To mi zaista puno znači. Zaista dugo nisam bila u Zadru, a vi večeras činite da se osjećam kao da sam došla doma” –  kazala je jedna od neprikosnovenih diva hrvatske glazbene scene nakon što je započela iznimnu glazbenu bajku eurovizijskom “Marijom Magdalenom”.
Koncert je nastavila nizom svojih uspješnica “Željo moja”, “Jedini”, “Baklje Ivanjske”, “Krivi ljudi”, te mnogim drugima koje su sve generacije Zadrana pjevale u glas sa svojom Doris. Kraljica je još jednom dokazala zašto je bila i zašto još uvijek jest kraljica hrvatske glazbene scene.
Za Dan grada Zadra i kako je rekla, za KK Zadar, otpjevala je posebno emocionalnu pjesmu “Dajem ti srce zemljo moja” kojom je dirnula sve prisutne, a nakon toga se Arsenalom zaorilo “Mi smo Zadrani, Zadar je naš”.arsenal-koncert_800x450

Na ovoj posebnoj večeri uz mnogobrojne sugrađane s galerije podržao ju je iznimno raspoloženi suprug Mario Budimir, bivši hrvatski reprezentativac Aljoša Asanović, Boris Marin, Marko Butić, bivši nogometaš Petar Zrilić, glumica Tamara Šoletić, te brojni drugi prijatelji i obožavatelji.
Žamor stotina glasova prepunih izuzetno pozitivnih vibracija učinio je ovu večer u Arsenalu iznimnom, za sjećanje, jer kakve bi emocije nego iskrene i iznimne mogle biti na koncertu hrvatske glazbene dive, bivše kraljice Torcide, ali vječne kraljice naših srca, jedne i neponovljive, Doris Dragović.
Doris, hvala vam za ovu izuzetnu večer jer odavno na jednom mjestu nismo vidjeli toliko razdraganih i dobro raspoloženih ljudi kao ovog petka u Arsenalu. Nadamo se ponovnom skorašnjem jednako emotivnom i uspješnom susretu.

Za pogledati FOTOGALERIJU kliknite OVDJE.

Tekst: Vanja Mirčeta
Foto: Rina Marcelić

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.