Koncert moderne kršćanske glazbe večeras u atriju palače Cedulin u Zadru Koncert moderne kršćanske glazbe večeras u atriju palače Cedulin u Zadru
Iako je bilo najavljeno da je otkazan ovogodišnji tradicionalni 7. Koncert moderne kršćanske glazbe organizatori udruga “Stihovi i Note” najavljuju da će se ipak održati... Koncert moderne kršćanske glazbe večeras u atriju palače Cedulin u Zadru
Iako je bilo najavljeno da je otkazan ovogodišnji tradicionalni 7. Koncert moderne kršćanske glazbe organizatori udruga “Stihovi i Note” najavljuju da će se ipak održati i to 21.07.(utorak) u Atriju palače Cedulin.
Nastupat će zadarske kantautorice Tea Vidaić i Sanela Bačić koje su uz svoje autorske skladbe pripremile i bogati repertoar stranih kršćanskih uspješnica poput Open the eyes of my heart, You raise me up, Way maker, Draw me close to you i mnoge druge.
Održavanje ovogodišnjeg koncerta omogučili su naši sugrađani svojim nesebičnim donacijama i TZ grada Zadra prekrasnim prostorom atrija palače Cedulin.
Kao i svih proteklih godina posjetitelji koncerta moći će uživati u još jednom ljetnom glazbenom osvježenju u našem gradu Zadru a organizatori već sada apeliraju i mole sve posjetitelje da se pridržavaju socijalne i fizičke distance te ostalih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje će im biti omogućene u Atriju palače Cedulin (razmak stolica i na raspolaganju sredstvo za dezinfekciju ruku). Voditelj i moderator večeri koncerta je Vesna Benić.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.