KONCERT Pet tisuća posjetitelja pjevalo s Massimom na Viru KONCERT Pet tisuća posjetitelja pjevalo s Massimom na Viru
Kako je i obećao uoči svog prvog koncerta na Viru, Massimo Savić bio je emotivan i uvjerljiv, onakav kakvoga ga poznaje cijela Hrvatska. Njegov... KONCERT Pet tisuća posjetitelja pjevalo s Massimom na Viru

Kako je i obećao uoči svog prvog koncerta na Viru, Massimo Savić bio je emotivan i uvjerljiv, onakav kakvoga ga poznaje cijela Hrvatska. Njegov raskošan vokal i glazbena interpretacija dominirali su scenom, pa iako je prvi dio koncerta protekao u pomalo komornoj atmosferi, u nastavku se više od pet tisuća Virana, Zadrana i gostiju iz cijele Zadarske županije rasplesalo i pjevalo s Massimom omiljene pjesme.

„Imamo jako puno pjesama pa nije lako sastaviti repertoar za koncert. Obećavam zato kako ćemo napraviti jednu turneju samo s pjesmama koje inače ne izvodimo na koncertima“, kazao je zagrebačko-pulski pjevač najavljujući svojevrsnu koncertnu „B-stranu“, nešto slično što je Nick Cave napravio s izdanjem 56 pjesama sa B-strana svojih albuma. Na kraju su Massimo – koji je vidno šepao i trebao štake za silazak s bine – i njegovi vrhunski glazbenici pozvani na bis, otpjevali su i odsvirali još dvije stvari te se rastali od publike na kraju vrlo lijepe virske koncertne noći.

[huge_it_gallery id=”250″]

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.