Koncert zbora Zoranić u crkvi Sv. Donata Koncert zbora Zoranić u crkvi Sv. Donata
Još jednu vrlo uspješnu pjevačku sezonu Zbor Hrvatskog pjevačko glazbenog društva “Zoranić” završit će na najbolji mogući način – Godišnjim koncertom u crkvi sv.... Koncert zbora Zoranić u crkvi Sv. Donata

Još jednu vrlo uspješnu pjevačku sezonu Zbor Hrvatskog pjevačko glazbenog društva “Zoranić” završit će na najbolji mogući način – Godišnjim koncertom u crkvi sv. Donata. Koncert će se održati u utorak, 4. lipnja s početkom u 20 sati.

Za tu će prigodu pjevači pod ravnanjem dirigenta Tomislava Košte izvesti repertoar sastavljen od skladbi izvođenih tijekom protekle sezone. Tako će publika u sv. Donatu moći uživati u skladbama domaćih i stranih autora klasičnog zborskog žanra, uz dva stavka iz Magnificata Johna Ruttera kao i nešto ležernijem repertoaru kojeg Zoranić izvodi u posljednje vrijeme. Za tu prigodu Zbor će pratiti klavirist Ivan Štorić.

Inače, Zoranić je uspješnu sezonu nedavno potvrdio i još jednom nagradom i to srebrom kojeg su pjevači osvojili na 3. Međunarodnom natjecanju zborova u Karlovcu.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.