KONCERTOM NA UGLJANU PRIKUPLJENO 63.000 KUNA Majka zahvaljuje na pomoći! KONCERTOM NA UGLJANU PRIKUPLJENO 63.000 KUNA Majka zahvaljuje na pomoći!
Zahvaljujući koncertu koji je održan u Domu kulture Ugljan, na kojem su nastupili Klapa Intrade, Ivica Sikirić Ićo, Sexymotherfuckersi, te brojni drugi izvođači, za... KONCERTOM NA UGLJANU PRIKUPLJENO 63.000 KUNA Majka zahvaljuje na pomoći!

Zahvaljujući koncertu koji je održan u Domu kulture Ugljan, na kojem su nastupili Klapa Intrade, Ivica Sikirić Ićo, Sexymotherfuckersi, te brojni drugi izvođači, za teško bolesnu Anitu Erceg, prikupljeno je 63.000 kuna.

Na ovaj način pomoći će Aniti u oporavku. Njena majka Verica zahvalila se svima uz napomenu kako su ovom gestom dirnuli njenu obitelj, te će iznimno pomoći njenoj kćeri u borbi za život.

herceg

Anita je 27-godišnja djevojka iz Slavonskog Broda koja je više od godinu dana živjela i radila u jednom ugostiteljskom objektu na otoku Ugljanu.
Kao što je poznato iz medija, Anita je tijekom obiteljskog božićnog ručka 2014. pala bratu u krilo i prestala disati. Zahvaljujući brzoj reakciji njene starije sestre, koja ju je reanimirala, i nadljudskim naporima ekipe slavonskobrodske Hitne pomoći, djevojka je spašena.

Kasnijim pretragama utvrđeno je da je Aniti poremećaj štitnjače prouzročio zastoj srca. Nažalost, bila je 20 minuta bez pulsa, što je ostavilo teške posljedice na nju. Ostala je nepokretna i bez mogućnosti komunikacije. O njoj se brine majka koja je u teškoj financijskoj situaciji i treba joj pomoć.

Možete pomoći Aniti i njezinoj obitelji  

Račun za uplatu je u PBZ-u na ime Mirko Herceg, IBAN HR3323400093219686685, SWIFT PBZGHR2X s naznakom Pomoć za Anitu.

Foto: Ingrid ŠVORINIĆ / Udruge mještana Ugljan – Čeprljanda “Idro”

CYMERA_20160312_230452-1-800x423

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.