“Krila Oluje” izvest će program povodom obljetnice akcije Maslenica “Krila Oluje” izvest će program povodom obljetnice akcije Maslenica
Povodom obilježavanje 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Maslenica ‘93 u Zadru, u subotu, 20. siječnja 2018. u 12,00 sati održat će se ceremonija postavljanja 25... “Krila Oluje” izvest će program povodom obljetnice akcije Maslenica
Povodom obilježavanje 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Maslenica ‘93 u Zadru, u subotu, 20. siječnja 2018. u 12,00 sati održat će se ceremonija postavljanja 25 metara duge zastave Republike Hrvatske koja će se spustiti sa zvonika katedrale Sv. Stošije.
Također, akro grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane „Krila Oluje“ tim povodom izvest će prigodni letački program, s početkom u 12,00 sati.
Od 9 sati na rivi će biti postavljen taktičko-tehnički zbor opreme i naoružanja OSRH na kojem će svi posjetitelji uz ostalo imati prilike vidjeti razna borbena vozila, višecjevni bacač raketa, simulator letenja, razno naoružanje, Kiowa vojni helikopter, brod HRM-a, naoružanje i opremu MUP-a ( specijalne i interventne policije, prometne policije itd..) te ostalo.
Podsjećam ujedno da se u 9,30 u sportskoj dvorani na Višnjiku održava Memorijalni turnir u sjedećoj odbojci u kojem sudjeluju ekipe sastavkjene od branitelja, braniteljskih udruga, postrojbi HV, MUP-a i gostujuće ekipe iz Bosne i Hercegovine.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.