LEGENDA Grdović se nije pojavio na vlastitoj konferenciji za medije LEGENDA Grdović se nije pojavio na vlastitoj konferenciji za medije
S početkom u 11 sati u Hotelu Kolovare trebala se održati konferencija za medije na kojoj je trebao biti najavljen koncert popularnog Mladena Grdovića.... LEGENDA Grdović se nije pojavio na vlastitoj konferenciji za medije

S početkom u 11 sati u Hotelu Kolovare trebala se održati konferencija za medije na kojoj je trebao biti najavljen koncert popularnog Mladena Grdovića.

Međutim on se nije pojavio.

Organizator Željko Petreš ispričao se zbog nedolaska, te najavio kako je koncert humanitarnog značaja, dio prihoda ide za Dom za odrasle Sv. Frane, te Udrugu za autizam Zadar i Udrugu za zaštitu životinja.

Podsjetimo, 15. veljače u dvorani Krešimir Ćosić u Športskom centru Višnjik u Zadru organizira se veliki koncert – fešta u povodu 40. obljetnice glazbene karijere i umjetničkog rada MLADENA GRDOVIĆA pod nazivom “NIJE U ŠOLDIMA SVE”.

Ulaznice za koncert po cijeni od 70 kuna za mjesto na parteru i 90 kuna na tribinama možete kupiti od u Turističko informativnom centru u gradu (ulica Jurja Barakovića 5) radnim danom od 9 do 13 i od 17 do 20 sati (subotom od 9 – 13 sati) i trgovini TISAK MEDIA (centar Supernova) i TISAK Kalelarga kao i u sustavu www.ticketshop.hr.
U prodaji je i VIP tribina po cijeni od 150 kuna.
Koncert počinje u 20:00 sati, a ulaz u dvoranu je od 18:30.

Mladen je u goste pozvao Zlatka Pejakovića, Jasmina Stavrosa, Ivanu Kovač, Maju Šuput, Miu Dimšić, Učiteljice, klapu Munita i Ivana Zaka. Naravno, tu je Mladenov prateći band, grupa Romantic pojačana najboljim glazbenicima, a sve skupa uobličuje i vodi Damir Mihanović Ćubi.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.