LIJEPE VIJESTI Mlada majka Anđela Tičić probudila se iz kome i oporavlja se! LIJEPE VIJESTI Mlada majka Anđela Tičić probudila se iz kome i oporavlja se!
Mlada majka Anđela Tičić, koja se dugo vremena nalazila u bolnici, u teškom stanju, probudila se iz kome. Projateljica obitelji Marijana Ikić u Facebook... LIJEPE VIJESTI Mlada majka Anđela Tičić probudila se iz kome i oporavlja se!

Mlada majka Anđela Tičić, koja se dugo vremena nalazila u bolnici, u teškom stanju, probudila se iz kome.

Projateljica obitelji Marijana Ikić u Facebook grupi “Srce zadarsko”, koja je svojedobno prikupljala pomoć za njezinu obitelj, osjeća se puno bolje.

“Kad je bilo najteže i najtužnije stali ste uz nas, uz našu Anđelu. Jučer sam bila kod nje. Dočekala me budna, žene moje. Anđela je puuuno bolje. Nije više u komi, ali kad se umori, zaspe. Kad joj se spomene sin, krenu joj suze. Čim je zovemo, probudi se. Pluća su joj počela funkcionirati. Morala sam reći ove lijepe vijesti jer znam da mislite na nju. Koliko će ovo još trajati, ne znamo. Nadajmo se da će nam brzo doći. Rekla sam joj da su “Mame iz Zadra” uz nju i reći ću joj opet. Bog je velik. Morala sam ovo podijeliti jer je ovo nešto za što sam živjela danima. Ovo je jedna akcija u kojoj daš cijelog sebe. I opet bi ako bude trebalo ovoj obitelji”, napisala je Marijana Ikić.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.