LIKOVNA KOLONIJA U BIBINJAMA Akademski slikari za humanitarni cilj LIKOVNA KOLONIJA U BIBINJAMA Akademski slikari za humanitarni cilj
Općina Bibinje i Turistička zajednica općine Bibinje u suradnji sa gospodinom Franjom Kleflinom organiziraju Likovnu koloniju u Bibinjama. Sudionici kolonije okupiti će se u... LIKOVNA KOLONIJA U BIBINJAMA Akademski slikari za humanitarni cilj

Općina Bibinje i Turistička zajednica općine Bibinje u suradnji sa gospodinom Franjom Kleflinom organiziraju Likovnu koloniju u Bibinjama. Sudionici kolonije okupiti će se u jutarnjim satima na poznatoj šetnici Taline od 13.09.-14.09.2019. i izraditi umjetnička djela sa motivima mjesta koja će kasnije biti izložena u art galeriji Lucina butiga.
Sva prikupljenja sredstva od prodaje umjetničkih djela donirati će se dječjem vrtiću „Leptirići“ iz Bibinja.
Likovna kolonija okupiti će akademske slikare Mariju Galić, Davorku Gudelj Kleflin, Nevena Antu Jakovljevića, Antuna Krešića, Matu Ljubičića, Koraljku Rajn, Mladena Rajna, Janicu Šterc dok će bibinjske snage predstavljati Marin Bralić, Nina Bugarija i Matea Bugarija.
Već u 18:30 sati započeti će službeni program kojim će se predstaviti umjetnici, a nakon toga slijedi zabava povodom završetka ljetne sezone.
Uz pripremu tradicionalnih jela večer će pjesmom uljepšati klapa Bibinje, klapa Diadora, klapa Monada, Ivica Sikirić Ićo, trio Bura i pjesnici Ante Sikirić, Šime Lisica i Marin Fuzul.

Foto: Leo Banić

LIKOVNA KOLONIJA

13.09.2019

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.