LJUTITI STANAR: Policija je noću stvarala buku, a ja se u 4 dižem na posao! LJUTITI STANAR: Policija je noću stvarala buku, a ja se u 4 dižem na posao!
Djelatnici PU zadarske,u sklopu akcije Vikend nadzirali su noćas promet na cestama, pa su tako oko 2 sata zaustavili jedan osobni automobil, marke BMW,... LJUTITI STANAR: Policija je noću stvarala buku, a ja se u 4 dižem na posao!

Djelatnici PU zadarske,u sklopu akcije Vikend nadzirali su noćas promet na cestama, pa su tako oko 2 sata zaustavili jedan osobni automobil, marke BMW, na adresi Put Murvice.
Zaustavili su se na pločniku, nekoliko metara udaljenom od zgrade, te gotovo pola sata provjeravali čiji je automobil, ispitivali vozača o tome gdje mu je dokumentacija vozila i slično, pisali zapisnik, a sve to razbudilo je stanare obližnje zgrade koja se nalazi par metara dalje.

Jedan čitatelj, Ante Š., redakciji portala Kalelarga poslao je fotografiju koju je snimio kroz prozor, te se požalio da cijelu noć nije spavao zbog policije.

“Znam da oni samo rade svoj posao, ali molio bih da drugi put budu obazriviji prema stanarima. Neki od nas se dižu u 4 ure i idu raditi, pa nam nije ugodno buditi se usred noći. Nenaspavan sam i nervozan, a čeka me težak fizički posao.” – požalio nam se Ante Š.

 • Zrile

  13. rujna 2015. #1 Author

  Jesu li barem uhvatili nekog sumnjivca???

  Odgovori

 • Stipe

  13. rujna 2015. #2 Author

  Jadan medij kojem je ovo vijest dana…

  Odgovori

  • Ante Zrilić

   13. rujna 2015. #3 Author

   Ako ti ne pašu vijesti dana slobodan si ići na druge portale hahshahahaha :))))))) Ne prisiljava te niko da čitaš ovaj. A mi stanari zgrade smo zahvalni na članku. Nadam se da će noćas policija produžiti dalje da se možemo naspavati. Izludili su nas noćas sa onim toki-vokijima. Posebno kad su se s nekim pijancem raspravljali.

 • Jana

  13. rujna 2015. #4 Author

  Dario moš si mislit kako jesu uhvatili nekoga velikoga sumnjivca ili kriminalca. Njima je vrh uvatiti nekog ko ukrade zlatni lančić starcu ili kutiju cigara u dućan. Žalosno…

  Odgovori

  • Bivši policajac

   13. rujna 2015. #5 Author

   Smatram da nije u redu pisati ovakve komentare. Policija je tu da brine o miru i sigurnosti. Građani ne bi smjeli ovako napadati policiju jer oni samo rade svoj posao. Stanari se bune što su sinoć zaustavljali sumnjive i alkoholizirane vozače, a ne razmišljaju da su možda spasili nečiji život ako su isključili nekog pijanog vozača iz prometa. Ljudi moji budite razumni.

 • Stjepan

  13. rujna 2015. #6 Author

  Mene je policija zaustavila kod Getroa. Kaznili me 500 kn, ali platio sam im 250 na licu mjesta. Nije strašno. Vozio sam malo brže.

  Odgovori

 • Providur

  13. rujna 2015. #7 Author

  A neces ti vijesti. Jakog li novinarstva. Bili me zaposlili pa cu vam bar 20 ovakvih gluposti napisati.

  Odgovori

 • Rade

  13. rujna 2015. #8 Author

  Ne znam što ovi što govore da im je portal loš rade na njemu, čitaju i komentiraju. Brate produz dalje ako ti ne paše.

  Odgovori

 • trol

  13. rujna 2015. #9 Author

  Ti si Rade glasnogovornik glavne urednice i volonter na portalu. Hahahahahahahaha. Trolam trolam trolam.

  Odgovori

 • Rade

  13. rujna 2015. #10 Author

  Vidim da ti inteligencija nije jača strana, dis bio kad se pamet dijelila. Um ti je ograničen, jer da nije komentirao bi teme, a ne objavljivao svoja inteligentna saznanja tko je kome glasnogovornik. Kao da je to koga briga. A meni si samo živce digla. Ili digao.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.