Longin se na Fejsu hvali uspjehom Gaženice, a prijatelji mu čestitaju Kalmeti Longin se na Fejsu hvali uspjehom Gaženice, a prijatelji mu čestitaju Kalmeti
Zadar Cruise Port (Putnička luka Gaženica) proglašena je Lukom godine 2019. na najprestižnijoj dodjeli nagrada lukama za kružna putovanja Seatrade Cruise Awards 2019. održanoj... Longin se na Fejsu hvali uspjehom Gaženice, a prijatelji mu čestitaju Kalmeti

Zadar Cruise Port (Putnička luka Gaženica) proglašena je Lukom godine 2019. na najprestižnijoj dodjeli nagrada lukama za kružna putovanja Seatrade Cruise Awards 2019. održanoj u Hamburgu.

Priznanje je to struke koja je u kategoriji „Luka godine“ između Zadar Cruise Porta, norveškog OldenLeona te japanske Yokohame ocijenila da je putnička luka u Gaženici u posljednjih godinu dana postigla najveći napredak u upravljanju lukom za kružna putovanja.

Zadarski gradonačelnik Branko Dukić u razgovoru za HRT Radio Zadar kazao je kako je sretan i ponosan zbog ovog priznanja, te se posebno zahvalio svojim prethodnicima koji su zaslužni sto je, unatoč svim problemima i opstrukcijama, luka Gaženica izgrađena.

branko dukic_800x415-01

Gradonačelnik Dukić: Hvala mojim prethodnicima, čestitam im na ovom priznaju. 

“Svima koji su u ovom sudjelovali, a naročito mojim prethodnicima koji su dali veliki obol ovome, čestitam i veselim se. Bilo je i teških trenutaka kada nije bilo lako boriti se za projekt, ali moji prethodnici su ustrajali i danas možemo promiti ovo priznanje. To nam daje viziju i pokazuje da moramo znati sanjati.” – kazao je gradonačelnik Dukić.

Zadarski župan Božidar Longin priznanjem koje je luka Gaženica dobila pohvalio se na Facebooku.

Njegovi prijatelji u komentarima su umjesto njemu čestitali bivšem ministru i gradonačelniku Božidaru Kalmeti.

Zahvaljivali su mu se na svemu što je napravio za Zadar, za luku Gaženicu i napominjali da nitko nije niti će napraviti onoliko koliko je on.

I popularni zadarski pjevač Mladen Grdović ispod objave župana Longina čestitao je Kalmeti na ovom uspjehu luke Gaženica. Nakon sat vremena sjetio se da bi se Longin mogao naljutiti što čestita Kalmeti, a ne njemu, pa je onda napisao još jedan komentar u kojem čestita i Longinu.

Grdović 4800x450

Mladen Grdović čestitao je Kalmeti

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.