LOŠE VIJESTI Noćas u Zadru preminula jedna osoba oboljela od koronavirusa LOŠE VIJESTI Noćas u Zadru preminula jedna osoba oboljela od koronavirusa
U Općoj bolnici u Zadru noćas je preminula prva osoba oboljela od koronavirusa. Riječ je o 88-godišnjem pacijentu, kroničnom bolesniku, koji je bio na... LOŠE VIJESTI Noćas u Zadru preminula jedna osoba oboljela od koronavirusa

U Općoj bolnici u Zadru noćas je preminula prva osoba oboljela od koronavirusa. Riječ je o 88-godišnjem pacijentu, kroničnom bolesniku, koji je bio na respiratoru i koji je bio kontakt  sa bolnicom u Biogradu.

Iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije izrazili su sućut obitelji preminulog.

Od 30 uzoraka jučer poslanih na analizu, još su  3 osobe pozitivne na koronavirus u Zadarskoj županiji. Pozitivni pacijenti kontakti su sa prethodno oboljelim osobama iz Ortopedske bolnice Biograd na moru.

S obzirom na preminulu osobu, Zadarska županija sada ima 53 osobe pozitivne na koronavirus, od kojih su 3 na respiratoru.

Danas kasno poslijepodne u zadarsku luku Gaženica stiže katamaran iz Ankone. Putnike će dočekati tim epidemiologa, državni sanitarni inspektori te djelatnici policijske uprave te će  nakon trijaže u pratnji policije biti prepraćeni, odnosno selektirani na one koji pripadaju našoj županiji i koji putuju na druge destinacije.

Svi putnici obavezni su nakon dolaska biti 14 dana u  kućnoj samoizolaciji ukoliko imaju mogućnosti, ukoliko nemaju osigurana im je karantena.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.