LUKA MODRIĆ NALJUTIO SRBE, DOŠLO DO VRIJEĐANJA Kritizirali ga jer spominje rat i ubijenog djeda! LUKA MODRIĆ NALJUTIO SRBE, DOŠLO DO VRIJEĐANJA Kritizirali ga jer spominje rat i ubijenog djeda!
Nakon što je naš najuspješniji nogometaš Luka Modrić progovorio u medijima o svom djetinjstvu, ratnim strahotama koje je preživio, prognaničkim danima i smrti djeda... LUKA MODRIĆ NALJUTIO SRBE, DOŠLO DO VRIJEĐANJA Kritizirali ga jer spominje rat i ubijenog djeda!

Nakon što je naš najuspješniji nogometaš Luka Modrić progovorio u medijima o svom djetinjstvu, ratnim strahotama koje je preživio, prognaničkim danima i smrti djeda kojeg su ubili četnici, reagirali su se brojni nezadovoljni Srbi.

Na Facebook stranici portala Kalelarga info, ispod članka o tome, razvila se žestoka rasprava, u kojoj su čitatelji srpske nacionalnosti izrazili nezadovoljstvo što Luka Modrić sada spominje događaje od prije 20 godina.

Ističu kako se time samo produbljuje nesnošljivost između dva naroda.

Rasprava je prepuna psovki i međusobnih uvreda, a Zadrane su posebno isprovocirali Srbi čija imena su napisana na ćirilici i na svom profilu imaju srpske nacionalne simbole, te tvrde da su i Hrvati ubijali druge ljude u ratu.

http://www.kalelargainfo.hr/luka-modric-srbi-su-mi-ubili-djeda-i-spalili-selo-bjezao-sam-da-spasim-zivot/

 • Penkala

  17. veljače 2016. #1 Author

  Zaasto se vrijadaju ,,,zato ne samo sta su pobilii rastjerali ,,mucili s,silovali ,,i jos danas i nas Ljuti jer nam spominju 700.000 zrtava u Jasenovcu ,,na kojima mi Hrvati nalazimo svoju rodbinu koja je pokopana i umrla u drugim situacijama ,a ne u jasenovcu od ruke Ustasa nego Partizana ..Da boli i nas neistina i lazi 90 godina nabijanje kompleksa o NDHi Ustasama ,,,zar ih niste stvorili bas vi ,,svojim klanjima od 1918 u Zagrebu ,,,tisuce Austro ugarskih vojnika koji su ubijeni u Crnome Moru jer se nisu htjeli borit za njihovo nebesko carstvo ,,,boli Hrvate jer ste nas zvali bratji i Petar i Aca i Tito ,,i na kraju ste bili ljuti da smo vas izdali ,,sta je trebalo da stvrano nestanemo da ostanemo guske i 90 tih ,,i na kraju price i dalje ne posustakjete ,,kroz vase pete kolone i ne drzvne udruge ,,,huskate nove ratove ,,jer ste gubitnici …

  Odgovori

  • Tomislav

   20. veljače 2016. #2 Author

   Svaka čast!

 • Josip

  17. veljače 2016. #3 Author

  Samo će četnik izjaviti da istina produbljuje nesnosljivost izmedju srba i Hrvata. Sto je srbinu produbljivanje, Hrvatu je rasterecivanje i oslododjivanje od lazi i srpskih mitova. Luki hvala na svjedocenju. On i decki ce imati kao i do sada nasu podrsku u Francuskoj, jer ovo je prilika generacije.

  Odgovori

  • Dragana d

   13. lipnja 2016. #4 Author

   Pišeš Srbin malim, a Hrvat velikim slovom. Stvarno si iskompleksiran. Ne mogu da vas shvatim. Daj vise iskulirajte. Otkacite se Srba vise.

  • Boli te kurac

   18. veljače 2017. #5 Author

   Sta tebi dali šta se pališ koju picku materinu treba vas sve kao sto su pupovac i ostali protjerat i odjebite vise od Hrvatske i Hrvata…

 • Snježana Buhin

  17. veljače 2016. #6 Author

  A sto vise komentirati , zna se gdje je bio rat,tko je agresor i koje zločine su učinili. Nemoze se to obići da se više ne spominje,a što se oni toliko bune ti srbi ?Sve se zna što su radili i sto su htjeli i još uvijek to hoće. Oni nas nonstop izazivaju.

  Odgovori

 • Franjo Čabrijan

  18. veljače 2016. #7 Author

  Istina ne bi smjela smetati Srbima koji žive tu s nama i kojim je Hrvatska domovina, a očito smeta ovim drugima koji još žive u Jugoslaviji. Čovjek je rekao istinu, koju će pamtiti cijeli život, i to je njegovo pravo, njegov život.

  Odgovori

 • manga48

  18. veljače 2016. #8 Author

  Posrbljivani hrvatski pravoslavci su obične Poturice kao i islamizirani hrvatski katolici, grkokatolici su Balije i popravoslavljeni hrvatski grkokatolici su obični etnobiznismeni i politički Srbi koje u Srbiji zovu posprdno Prečani su poticani i potiču ih da dižu ustanke protiv svake hrvatske vlasti u Hrvatskoj i spremni su ubijati u ime vjere što je katastrofalno ponašanje i to mora prestati LUSTRACIJOM i kažnjavajući pozitivnim propisima. Vrijeđanja treba zakonski procesuirati i sankcionirati novčano i radom u dobrovoljne svrhe. Predlažem da hrvatski klubovi u Srbiji i svugdje gdje se vrijeđa sve što je hrvatsko zaustave igru i uđu u svlačionicu i odbiju nastaviti igru ili do daljeg gostovanja prekinuti. Hvala Modriću što je smogao snage da napokon kaže što ga boli i da je imenovao svoje susjede kao zločince koji putem svojih potomaka žele bez isprike ponoviti zločine jer ih tako uči i potiču pročetnički svećenici Srpske pravoslavne crkve koje treba početi tjerati iz Hrvatske i dati prednost Hrvatskoj pravoslavnoj crkvi i vratiti joj dobra od 1945. godine. Gospodo LUSTRACIJA je izmakla, ali nije kasno.

  Odgovori

 • Eugen Duplančić

  18. veljače 2016. #9 Author

  A šta bi tili da jin zaboravimo i oprostimo.samo Bog in more oprostit zlodjela šta su učinili mi ne.Eugen Duplančić

  Odgovori

 • Vladimir

  18. veljače 2016. #10 Author

  Hrvati jesu u samoobrani ubijali svoje neprijatelje. Tu su u pravu, ali nisu u pravu ako misle da oni nama mogu nametati lažne optužbe za 2.svj.rat jer ni o tom ratu nismo smjeli govoriti istinu u kojem su srbo-četnici također ubijali Hrvate kao i poslije tog 2.svj.rata!
  Mi smo pobjedili u Domovinskom ratu ma da su srbo-četnici počeli rat sa nama nenaoružene jer su nam ukrali naše naoružanje i imamo pravo pričati istinu tko nas je ubijao, silovao, klao, rastjerivao iz naših kuća.
  Ma kako njih bolila istina, i pričat čemo je tako dugo dok ti četnici ne priznaju tu istinu i traže oprost pa čemo vidjeti da li se može s njima graditi suživot ili trebamo izgraditi `berlinski zid`.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.