Lukić: Puštanje mladića optuženih za silovanje i premlaćivanje je dno dna! Lukić: Puštanje mladića optuženih za silovanje i premlaćivanje je dno dna!
Nakon što je županijska vijećnica Marjana Botić pozvala na konferenciju za medije i prosvjed ispred Općinskog suda u Zadru, o slučaju silovanja maloljetnice oglasili... Lukić: Puštanje mladića optuženih za silovanje i premlaćivanje je dno dna!

Nakon što je županijska vijećnica Marjana Botić pozvala na konferenciju za medije i prosvjed ispred Općinskog suda u Zadru, o slučaju silovanja maloljetnice oglasili su se i iz zadarske podružnice NHR-a (Neovisni za Hrvatsku). Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Izjava glasnogovornika suda da mediji bezveze prave bombastične naslove u vezi ovog slučaja gdje su više od godinu dana sedmorica silovala maloljetnicu je katastrofalna.

Puštanje na slobodu sedmorice mladića-optuženika za kazneno djelo višestrukog grupnog silovanja, zlostavljanja, premlaćivanja i ucjenjivanja šesnaestogodišnjakinje je dno dna i nanosi ogromnu sramotu i štetu ne samo maloljetnici te njezinoj obitelji nego i cijelome gradu Zadru.

Podržavamo poziv Foruma žena za hitnom intervencijom ministra!

Pozivamo sve institucije kao i nadležne da reagiraju u roku odmah, i pozdravljamo sve medijske natpise i percepciju koju stvaraju jer ona je zadnji stup obrane nažalost po ne prvi put na istom sudu.

Neovisni za Hrvatsku Zadar

 • Anonimno

  19. listopada 2019. #1 Author

  Šteta što nisi svoj, nego moraš pričati u ime stranke
  Jer i dno dna je događaji u tvojoj obitelji
  Preko veze zaposlio mamu i sebe
  Preko veze tata u vojnoj mirovini i na crno radi
  Svi ste u kratko rečeno u hrvatskoj politici umočeni do lakata u pljački namještaljkama i slično
  Nema tu Boga i vjere kod vas mnogih
  Vi biste sutra i ubili ako treba za nečije interesne sfere

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.