Marija Dejanović dobila priznanje za razvoj Nina kao prepoznatljive europske destinacije Marija Dejanović dobila priznanje za razvoj Nina kao prepoznatljive europske destinacije
U okviru poslovno turističke burze PUT koja je u Mariji Bistrici okupila gotovo 130 sudionika iz osam zemalja, danas su na prigodnoj svečanosti u... Marija Dejanović dobila priznanje za razvoj Nina kao prepoznatljive europske destinacije

U okviru poslovno turističke burze PUT koja je u Mariji Bistrici okupila gotovo 130 sudionika iz osam zemalja, danas su na prigodnoj svečanosti u hotelu Blue sun Kaj dodijeljene godišnje nagrade Udruge hrvatskih putničkih agencija i časopisa Way to Croatia. Nagradu Simply the best za kreativnost i unapređenje turističke ponude u 6 je kategorija (1.Ugostiteljstvo; 2.Manifestacije; 3.Odredište vjerskog turizma, 4. Putnička agencije 5. Inovativni projekti; 6. Osoba), primilo 37 pojedinaca i tvrtki od ukupno 278 nominiranih.
Plakete su dobitnicima uručili Boris Žgomba, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija i Maja Šimenc, direktorica tvrtke DMK Vall042 i Burze PUT.

U kategoriji Doprinos pojedinca razvoju turističke ponude lokalne zajednice (29 nominacije), priznanje je dobila Marija Dejanović za kreativnu realizaciju niza turističkih sadržaja koje je kao direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Nina oblikovala pozicionirajući time Nin kao prepoznatljivu Hrvatsku ali i europsku destinaciju izvrsnosti i najljepšu romantičnu destinaciju Europe 2015. godine.

Podsjetimo, u grupi Advent dobitnici su: Božićna priča obitelji Salaj, Grabovnica, Advent u Zagrebu, Advent u Splitu i Advent u Viru.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.