Marinu Tomašević nisu zvali da pjeva na dočeku, ali Luka ju je pozvao u svoj dom Marinu Tomašević nisu zvali da pjeva na dočeku, ali Luka ju je pozvao u svoj dom
Nepravda koja je nanijeta našoj poznatoj pjevačici, čija karijera traje već 38 godina, Marini Tomašević, konačno je ispravljena. Za to se pobrinuo Luka Modrić... Marinu Tomašević nisu zvali da pjeva na dočeku, ali Luka ju je pozvao u svoj dom

Nepravda koja je nanijeta našoj poznatoj pjevačici, čija karijera traje već 38 godina, Marini Tomašević, konačno je ispravljena. Za to se pobrinuo Luka Modrić osobno.

Podsjetimo, veličanstven doček nogometaša u Zadru upriličen je dan nakon povratka Vatrenih sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje su osvojili srebro. Tisuće građana okupilo se na Poluotoku i dočekalo ih.

Priređen je i glazbeni program, pozvano je niz glazbenika, međutim, organizator Neven Stojaković nije pozvao Marinu Tomašević, kao ni Bepa Matešića, Ivicu Sikirića Iću, a mjesta nije bilo ni za poznatog voditelja Igora Jelenića Tota.

Ovo je rastužilo sve njih, a posebno Marinu, koja je za naše Vatrene izradila portrete, i to zahtjevnom tehnikom vinorel, ulažući u to vrijeme, ljubav i trud.

Međutim, iako je nisu pozvali na doček, ovo umjetničko djelo stiglo je do cilja. Kapetan reprezentacije Luka Modrić pozvao ju je u svoj dom, na druženje s obitelji Modrić, što je bila prilika da mu uruči sliku. Fotografiju s druženja objavila je na svom Facebook profilu i napisala slijedeće:

“U gostima kod Luke Modrića. Druženje s predivnom obitelji Modrić proteklo je u ugodnom ćakulanju. Svima se jako svidio moj portret Luke, a posebno Luki, koji mi je rekao da će ovaj njegov portret imati posebno mjesto. Hvala Luka. Jos jedna potvrda u nizu, da su veliki ljudi u stvari najskromniji ljudi.”

FB_IMG_1533644861138

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.