Marko Pupić Bakrač: Progone me jer upozoravam na kriminal Marko Pupić Bakrač: Progone me jer upozoravam na kriminal
Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač održao je konferenciju za medije ispred zgrade Općinskog državnog odvjetništva u Zadru, dan nakon što je priveden i pušten... Marko Pupić Bakrač: Progone me jer upozoravam na kriminal

Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač održao je konferenciju za medije ispred zgrade Općinskog državnog odvjetništva u Zadru, dan nakon što je priveden i pušten poslije prijave župana Božidara Longina za prijetnje smrću.

“Cilj svega bio je pretres moje kuće s ciljem da se nađe doslovno bilo što. I eto, nađena mi je zračnica pa se sada piše da sam nelegalno držao oružje i valjda sam terorist, a akonto onoga što se dogodilo na Markovom trgu nedavno. Longin ili ima neke iracionalne strahove zbog kojih se treba obratiti stručnjacima ili je sve učinjeno samo kako bi se meni pretražila kućaŠest policajaca upalo mi je u kuću u šest ujutro. Tu je bila majka moje supruge koja je doživjela šok, starija kćer mi se tresla. Moji roditelji koji imaju preko 80 godina također su doživjeli šok. Toliko je jadno da se nekome gleda Facebook profil, a s ciljem da mu se nađe bilo što. Ja ne gledam Facebook ni Božidara Longina ni Kalmete, niti tražim bilo kakve gluposti koje se mogu protumačiti na sto načina. Longin je valjda protumačio da ja njega hoću nabiti na ražanj, gluposti. Postupak je još u tijeku i ne mogu skroz otvoreno govoriti o toj izjavi, ali mogu reći da sam se referirao na unutarstranačke stvari koje se događaju u HDZ-u, a nemam nikakve ambicije obnašati bilo kakvu funkciju u gradskoj upravi ili županiji. Rođen sam u obitelji koja je dobrostojeća, mogao bih lagodno živjeti bez svega ovoga što činim, ali meni je cilj da naša djeca žive u normalnoj državi.” – poručio je Pupić Bakrač. 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.