MASLENICA ’93 Mimohod postrojbi i polaganje vijenaca za poginule branitelje! MASLENICA ’93 Mimohod postrojbi i polaganje vijenaca za poginule branitelje!
Danas se obilježava 24. obljetnica vojno-redarstvene akcije Maslenica i sjećamo se poginulih branitelja koji su živite dali u obrani naših života i domova. Izaslanstva... MASLENICA ’93 Mimohod postrojbi i polaganje vijenaca za poginule branitelje!

Danas se obilježava 24. obljetnica vojno-redarstvene akcije Maslenica i sjećamo se poginulih branitelja koji su živite dali u obrani naših života i domova.

Izaslanstva i delegacije položit će vijence uz središnji križ na Gradskom groblju u Zadru u 9 sati, te na spomen obilježje 3. bojne 4. gardijske brigade Imotski sokolovi u 9.45 sati.

Održat će se i mimohod postrojbi sudionica operacije Maslenica s ratnim zastavama uz pratnju orkestra Oružanih snaga RH, u 10.30 sati, od Branimirove obale, preko mosta, do Narodnog trga, prema Katedrali Sv. Stošije, i natrag do crkve Sv. Šime gdje u 11 sati počinje misa za Domovinu.

Točno u podne u HNK Zadar održat će se svečana akademija povodom 24. obljetnice vojno-redarstvene akcije Maslenica.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.