MASLINARSKI MARENDIN U 11 SATI Pojedite zdrav obrok i sudjelujte u humanitarnoj akciji! MASLINARSKI MARENDIN U 11 SATI Pojedite zdrav obrok i sudjelujte u humanitarnoj akciji!
Udruga prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Zadarske županije organizira 18. Međunarodne Dane masline Zadar 2016. Manifestacija se održava u sklopu Županijskih dana 2016., 29.... MASLINARSKI MARENDIN U 11 SATI Pojedite zdrav obrok i sudjelujte u humanitarnoj akciji!

Udruga prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Zadarske županije organizira 18. Međunarodne Dane masline Zadar 2016.

Manifestacija se održava u sklopu Županijskih dana 2016., 29. i 30. travnja u Zadru.

U sklopu manifestacije Udruga je i ove godine osigurala sudjelovanje eminentnih stručnjaka koji će održati niz stručnih predavanja vezanih uz maslinarstvo i maslinovo ulje. U sklopu manifestacije bit će priređen prigodni sajam na kojem će se svojim proizvodima predstaviti maslinari, uljari, vinari, sirari i ostali izlagači. Organizirat će se degustacije i prezentacije maslinovih ulja, a kao kruna svake manifestacije bit će proglašena najbolje ocijenjena maslinova ulja i dodijeliti priznanja.

Želja organizatora je da manifestacija osim edukativnog i natjecateljskog ima i humanitarni karakter. Humanitarni karakter manifestacije je zamišljen na način da se prvog dana manifestacije 29. 04. na Forumu skuha 500-tinjak porcija variva od leće, slanutka i orza te da se dijeli gostima manifestacije uz njihovu simboličnu novčanu donaciju. Sav prikupljeni novac donirao bi se Odjelu za ginekologiju OB Zadar za kupnju uređaja office histeroskop.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.