Massimo Savić: Svaki koncert na zadarskom području za mene je poseban Massimo Savić: Svaki koncert na zadarskom području za mene je poseban
Koncertnu sezonu na bazenu Ilirija zatvara Massimo Savić 11.08., s početkom u 22.30h. Svaki njegov koncert poseban je, svjež i inovativan događaj koji pomiče... Massimo Savić: Svaki koncert na zadarskom području za mene je poseban

Koncertnu sezonu na bazenu Ilirija zatvara Massimo Savić 11.08., s početkom u 22.30h.
Svaki njegov koncert poseban je, svjež i inovativan događaj koji pomiče granice, kako kreativne tako i produkcijske. Uoči koncerta u Biogradu dao je intervju za portal Kalelarga info.

* Posljednjih nekoliko godina na zadarskom području održali ste niz spektakularnih koncerata. Je li Vam zbog toga lakše ili teže planirati idući koncert?

– Svaki se koncert iznova planira, a mene i Zadar veže poseban odnos tako da za ovo područje uvijek planiram nešto posebno.

Što nas očekuje u Biogradu? Da li unaprijed pripremate repertoar pjesama?

– S bendom uvijek dogovorim poseban repertoar, a tako će biti i u Biogradu, ali neću vam sve otkrivati – dođite.

* Poznato je da ste porijeklom iz Zadra. Otac Vam je odrastao u ovom kraju, a i supruga Vam je Zadranka. Jeste li se uspjeli koji dan odmoriti i okupati?

– Morate znati da je iza mene jedan jako naporan period. Dugo smo radili na novom albumu, a onda su uslijedile brojne probe i brojni nastupi. Ipak uspjeli smo supruga i ja ukrasti nekoliko trenutaka za sebe. A uspjeli smo i otići brodom na kupanje.

* Kakvi su vam planovi za naredni period?

– Sada završavamo ljetnu turneju, iza Biograda čekaju me još nastupi u Puli, Opatiji, Celju, a vrhunac ljetne turneje bit će 14. rujna na Šalati u Zagrebu. U planu je i novi singl. Puno se radi.

* Kako ste zadovoljni reakcijama publike na Vaš posljednji album?

– Ne mogu biti zadovoljniji. Publika je tako divno primila nove materijale, mislim da su zadovoljni koliko i ja.

* Dugi niz godina prisutni ste na vrhu glazbene scene. Je li teže bilo uspjeti u glazbi prije ili sada?

– Svako vrijeme nosi svoje probleme. Imao sam sreće da sam i prije i sada uspio doći do publike. Ali, vjerujte nikada nije bilo lako. Posebno težak bio je povratak na scenu. Srećom tada sam u Aquarius Recordsu našao otvorena vrata i do dana današnjeg izvrsno surađujemo.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.