Međunarodni časopis “Orizont Literar Contemporan” objavio recenziju Bilosnićeve zbirke pjesama “Tigar” Međunarodni časopis “Orizont Literar Contemporan” objavio recenziju Bilosnićeve zbirke pjesama “Tigar”
„Tigar“ Tomislava Marijana Bilosnića tijekom 2016. godine naišao je na vrlo uspješnu svjetsku recepciju, pa je tako o ovoj Bilosnićevoj zbirci govoreno i pisano... Međunarodni časopis “Orizont Literar Contemporan” objavio recenziju Bilosnićeve zbirke pjesama “Tigar”

„Tigar“ Tomislava Marijana Bilosnića tijekom 2016. godine naišao je na vrlo uspješnu svjetsku recepciju, pa je tako o ovoj Bilosnićevoj zbirci govoreno i pisano u Španjolskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Austriji, Čileu, Venecueli, Kolumbiji, Kubi, Albaniji, Portugalu, i ovih dana u Rumunjskoj.

Najnoviji broj međunarodnoga časopisa Orizont Literar Contemporan (56.) koji u Bukureštu (Rumunjska) izlazi na rumunjskom i španjolskom jeziku objavio je iz pera ugledne rumunjske pjesnikinje i kritičarke Tatiane Radulescu recenziju o zbirci „Tigar“. Tekst o tigru objavljen je na rumunjskom i španjolskom jeziku. Radulescu piše o poetici Tigra kao edenskom prostoru i dionizijevskoj tajnovitosti, koja se „nameće se kao heraldička slika s plemićkim grbom koja pripada kasti posvećenoj otkrivanju tajni“.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.