Međunarodni kongres nutricionista u Zadru Međunarodni kongres nutricionista u Zadru
U hotelu Falkensteiner Funimation Borik održati će se Međunarodni kongres nutricionista od 11.-13. studenog 2016. godine u Zadru. Organizacijski tim i ove godine čine Hrvatski Zbor... Međunarodni kongres nutricionista u Zadru

U hotelu Falkensteiner Funimation Borik održati će se Međunarodni kongres nutricionista od 11.-13. studenog 2016. godine u Zadru.

Organizacijski tim i ove godine čine Hrvatski Zbor Nutricionista, Udruga Nutricionizam Balans i Hrvatski Akademski Centar Primijenjenog Nutricionizma. Kongres je koncipiran kroz niz predavanja, radionica, okruglih stolova i sponzoriranih predavanja gdje će stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznijeti i obrazlagati najnovija znanstvena saznanja te aktualnosti povezanih s nutricionizmom kao znanosti, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja. Osnovni cilj Kongresa je pokazati snagu multidisciplinarnosti i povezati stručnjake s različitih područja znanosti iz Hrvatske i inozemstva čija će izlaganja pratiti više od 300 sudionika.

Međunarodni partner Kongresa je British Dietetic Association dok na nacionalnoj razini potporu Kongresu i ove godine pruža visoko pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatske, Hrvatska gospodarska komora te Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.