MILJENIK PUBLIKE Mladen Grdović dogovorio nastupe za cijelo ljeto! MILJENIK PUBLIKE Mladen Grdović dogovorio nastupe za cijelo ljeto!
Popularni zadarski pjevač Mladen Grdović imat će i ove godine puno posla tijekom sezone. Ljetne mjesece provest će radno, a već sada ima dogovoreno... MILJENIK PUBLIKE Mladen Grdović dogovorio nastupe za cijelo ljeto!

Popularni zadarski pjevač Mladen Grdović imat će i ove godine puno posla tijekom sezone. Ljetne mjesece provest će radno, a već sada ima dogovoreno više od 20 koncerata po raznim hrvatskim gradovima tijekom lipnja, srpnja i kolovoza. U tijeku su i dogovori za još desetak koncerata, a vrlo je vjerojatno da će ih biti još. Mladen Grdović i njegov prateći band Romantic tako će imati malo vremena za odmor, no s obzirom da Mladen ima karijeru dugu 40 godina – stalna putovanja i nastupi nešto su na što je navikao. Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci održao je spektakularan koncert u prepunoj Sportskoj dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, te tako proslavio 40. godina karijere. Zadarska publika imat će prilike ponovo uživati u njegovim pjesmama sredinom kolovoza, kada nastupa u Yachting baru Zadar.

Ovo je popis koji će se nadopuniti budući da se dosta koncerta još dogovara:

Screenshot_20190519_103833-01

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.